Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Geboortegeschenken

95 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Geboortegeschenken

Originele geboortebedankjes: onvergetelijk

Net als bij huwelijken en communie- of lentefeesten is het erg leuk als u bij de geboorte van uw kind bezoekers met een origineel geboortebedankje weer huiswaarts kunt laten keren.

Deze geboortebedankjes kan u door Eurogifts laten bedrukken met de naam van de kleine spruit. Op deze pagina vindt u voldoende inspiratie voor deze fijne bedankjes. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, kleurpotloodjes en deze of leuke baby- en kinderkleding.

 

Geboortebedankjes: ook ideaal voor bedrijfsleiders

Het is als bedrijf niet altijd eenvoudig om goede, effectieve reclame te maken. Maar als u het even nagaat, zult u merken dat er bij alle succesvolle reclamecampagnes een rode draad is: sterke emoties.

Hang uw merk aan emoties, en u draagt een veel sterkere boodschap uit. Daarom zijn originele geboortebedankjes met uw logo of bedrijfsnaam voor bedrijfsleiders een uitstekend idee.

 

Geboortegeschenken voor een positief merk

De baby- en kinderkleding van Eurogifts is ideaal om te bedrukken met uw logo en als geschenk te geven bij de geboorte van de nieuwste telg van uw werknemers en relaties. U zult zien dat ze automatisch positieve gevoelens koppelen aan uw merk. Zo bouwt u een stevige, persoonlijke band op met uw werknemers én zakenrelaties. We hoeven u niet uit te leggen wat dat kan betekenen.

Bent u op zoek naar knuffelzachte geboortegeschenkjes? Bekijk dan zeker onze knuffels, waar we uw logo of bedrijfsnaam kunnen drukken op het witte label aan het oor van deze sympathieke knuffeldieren.

Tot slot kunt u ook een potlood bedrukken ter ere van een geboorte. Een kleurrijk setje met kleine kleurpotloden, het houten potlood Sketch of een vrolijke koker met potloden én een slijper: u kan ze allemaal laten bedrukken bij Eurogifts!

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij Eurogifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder in uw zoektocht naar de perfecte gepersonaliseerde geboortegeschenken.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback