EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
GEBOORTEGESCHENKEN
 
Datum: 14/12/2018
Tijd: 20:52:33

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Inktkleuren
Prijs
-

You are here

Thema's: Geboortegeschenken

61 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Geboortegeschenken

Originele geboortebedankjes: onvergetelijk

Net als bij huwelijken en communie- of lentefeesten is het erg leuk als u bij de geboorte van uw kind bezoekers met een origineel bedankje weer huiswaarts kunt laten keren.

Deze bedankjes bij de geboorte van uw kind kan u door EuroGifts laten bedrukken met de naam van de kleine spruit. Op deze pagina vindt u voldoende inspiratie voor deze fijne baby bedankjes. Denk bijvoorbeeld aan de knuffels of kleurpotloodjes en deze schitterende baby- en kinderkleding.

 

Geboortebedankjes: ook ideaal voor bedrijfsleiders

Het is als bedrijf niet altijd eenvoudig om goede, effectieve reclame te maken. Maar als u het even nagaat, zult u merken dat er bij alle succesvolle reclamecampagnes een rode draad is: sterke emoties.

Hang uw merk aan emoties, en u draagt een veel sterkere boodschap uit. Daarom zijn originele geboortebedankjes met uw logo of bedrijfsnaam voor bedrijfsleiders een uitstekend idee.

 

Bedankjes bij geboorte voor een positief merk

Zo is de baby- en kinderkleding van EuroGifts ideaal om te bedrukken met uw logo en bij de geboorte van de nieuwste telg van uw werknemers en relaties. U zult zien dat ze automatisch positieve gevoelens koppelen aan uw merk. Zo bouwt u een stevige, persoonlijke band op met uw werknemers én zakenrelaties. We hoeven u niet uit te leggen wat dat kan betekenen.

Neem ook zeker een kijkje naar de knuffels, waar we uw logo of bedrijfsnaam kunnen drukken op het witte label aan het oor van deze sympathieke, superzachte knuffeldieren.

 

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij EuroGifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »