Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Pasvorm
Mouwen
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kleding & Textiel: baby- en kinderkleding

49 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord baby- en kinderkleding

Babykleding bedrukken 

Een kind op de wereld zetten is een van de meest intense momenten van ons leven. Zo ook voor uw relaties en werknemers. Om hen in die magische tijd in de bloemetjes te zetten, kan u babykleding bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. 

Bovenop het feit dat het een mooie attentie is, zullen uw relaties en werknemers uw merk voortaan – al dan niet bewust –  dankzij babykleding met naam linken aan dat onvergetelijke moment van pure gelukzaligheid.

U vraagt zich af welke babykleding bedrukken u een mooi figuur zal doen slaan? Dat kunt u met volgende tips:

 

Rompertje bedrukken met tekst – body met tekst

Absolute topartikelen zijn de rompertjes met tekst. Deze heerlijk zachte baby body’s zijn het ideale cadeau voor jonge ouders. Een rompertje bedrukken met uw tekst of logo toont dat u begaan bent met uw werknemers en relaties.

Dat doet u ook door een slabbetje te bedrukken met uw logo. Met deze katoenen slabbetjes met striksluiting genieten de kinderen van hun hapje en de ouders van propere kleding.

 

Kinderkleding bedrukken

Ook voor kinderen die de babyfase al ontgroeid zijn, hebben we schitterende artikelen in de aanbieding. T-shirts, rugzakken, petten of sweatshirts, we hebben het allemaal.

Afhankelijk van de gelegenheid kan u ook kiezen voor gepersonaliseerde fluovestjes of een sportoutfit.

 

Vragen? Laat het ons weten

Hebt u nog vragen voor Eurogifts over een van de vele producten in ons textielaanbod? Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »