Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Feestdecoratie en evenementen

109 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Feestdecoratie en evenementen

Leuke decoratie maakt van uw feest een memorabel evenement

Er zijn leuke feesten en er zijn er ook die u liefst zo snel mogelijk vergeet. Organiseert u binnenkort zelf een feest? Dan wilt u uiteraard tot de eerste categorie behoren. Daarom is leuke decoratie essentieel om uw huwelijk, verjaardag, communie of andere fijne gelegenheid ronduit memorabel te maken.

 

Ballonnen bedrukken: leuke decoratie gepersonaliseerd

Ballonnen zijn het feestsymbool bij uitstek. Ze zijn dan ook bijna zonder uitzondering talrijk aanwezig op alle mogelijke feesten. Maar ballonnen zijn maar ballonnen als u er niets mee doet. Gelukkig kan u ballonnen bedrukken met de naam van het feestvarken, het bruidspaar, de communicant of wat u maar wilt.

De Reclameballons Pastel van Eurogifts, bijvoorbeeld, zijn in te bedrukken in verschillende mooie pastelkleuren. Deze ballons zijn – net als de Reclameballons Metallic trouwens - volledig biologisch afbreekbaar.

 

Mokken bedrukken voor een feestelijke tafel

Feesten doet men voornamelijk waar er lekker wordt gegeten en gedronken: aan tafel. Om de hele dag nog nét dat tikkeltje specialer te maken, kan u mokken bedrukken. Een lekker tasje koffie uit een met namen bedrukte mok, dat smaakt extra af! De Kop en schotel Rome, Cafeo en Roma zijn hiervoor ideaal.

Een tip voor leuke decoratie op kinderfeestjes: de mokken Animal en Message – waarop ze kunnen schrijven – zijn gegarandeerd een schot in de roos. Zowel voor u als de kleine feestneuzen.

 

Leuke decoratie tot in de details

Het verschil tussen een leuk en memorabel feest zit in de details. Kaarsen waarvan de dansende vlammetjes de ruimte vullen met een gezellige sfeer… Die kan u laten bedrukken met één of meerdere namen, logo, of andere tekst.

Viert u een huwelijk, dan is het Kaarsje Heart een bijna voor de hand liggende keuze qua trouwdecoratie. Maar ook voor andere feesten vindt u bij Eurogifts heel wat opties, zoals tafelversiering voor de communie van zoon- of dochterlief.

Gaat u graag nog een stapje verder? Op het gemiddelde feest vloeit de – al dan niet alcoholische - drank rijkelijk. Flesopeners en kurkentrekkers bedrukt met uw namen: het is een erg originele kers op de taart. Smakelijk en alvast gefeliciteerd!

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback