Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning: Spellen & speelgoed

126 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Spellen & speelgoed

Personaliseer uw spellen & speelgoed

Ga voor een uniek relatiegeschenk en kies uit ons breed gamma te personaliseren speelgoed en kaartspellen. Verover de harten van uw werkrelaties, werknemers én hun kinderen met een gezelschapsspel of speelkaarten voorzien van uw logo!

Uw logo in de huiskamer

Dankzij gepersonaliseerd speelgoed en kaartspellen wordt uw logo de eyecatcher in tal van huiskamers. Een leuke attentie tijdens een opendeurdag, een Sinterklaasviering, verjaardagen en nog veel meer. Zo blijft uw logo ook tijdens vakantiedagen in het zicht en wordt uw onderneming niet alleen bekend uw werkrelaties, maar ook bij hun kinderen! Bekijk ons uitgebreid assortiment en ontdek alle personalisatiemogelijkheden.

Eindeloze mogelijkheden

Gepersonaliseerde spellen zijn er voor elk seizoen.  Kleurrijke Frisbees, waterpistolen en strandballen voor tijdens de warme zomermaanden en een uitgebreid aanbod aan gezelschapsspellen zoals domino of een bedrukt kaartspel voor de gezellige wintermaanden. Daarnaast zijn er spellen in alle prijscategorieën. Op zoek naar een kleine attentie zoals een leuke jojo of een anti-stressbal? Of wilt u uw relaties extra in de aandacht zetten met een tafelvoetbalspel of zelfs een luxe actiecamera? Dankzij ons ruim aanbod is er voor elks wat wils.

Gepersonaliseerde spellen voor jong & oud

Eurogifts beschikt voor gepersonaliseerde spellen voor alle leeftijden. Naast kinderspeelgoed, hebben we ook een uitgebreid aanbod voor het oudere publiek, zoals een set om te pokeren, te petanquen of een barbecue set voor de warme zomermaanden.

Heeft u vragen over de personalisatiemogelijkheden van ons speelgoed & kaartspel assortiment? Neem contact op en vind een relatiegeschenk dat past bij uw onderneming.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback