Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sleutelhangers: Sleutelhangers kunststof

14 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sleutelhangers kunststof

Sleutelhangers uit kunststof: een creatief geschenk vergroot uw naamsbekendheid

Schenk uw relaties een custom-made sleutelhanger in kunststof en verras ze met een creatief en praktisch relatiegeschenk. Deze creatieve sleutelhangers personaliseert u qua vorm (2D) en kleur zoals u wil, daarmee geeft u uw concurrenten het nakijken.

 

Laat uw creativiteit de vrije loop met een custom-made sleutelhanger

Als u een sleutelhanger in kunststof wil bedrukken, heeft u keuze uit ons aanbod of u ontwerpt zelf uw gepersonaliseerde rubberen sleutelhanger, dan zijn de mogelijkheden oneindig.

Is het oneindig aanbod aan custom-made sleutelhangers overweldigend of heeft u inspiratie nodig voor uw eigen custom-made sleutelhanger? Neem dan een kijkje in ons aanbod sleutelhangers in kunststof: zoals een in de vorm van een bouwvakkershelm met led zaklampje, met kompas of waterpas, een originele en duurzame stoffen sleutelhanger, of beeld uw logo, naam, illustratie of foto in vol ornaat af met een transparante sleutelhanger in plexiglas.

 

Groot bedrukbaar oppervlak voor uw naam en logo

Een sleutelhanger in kunststof is niet enkel een bruikbaar geschenk en een creatieve uiting van uw merk, ze hebben een groot bedrukbaar oppervlak. Zo staat uw naam, logo, illustratie of foto groot en in full color op uw bedrijfsgeschenk.

 

Vragen

Heeft u vragen over onze sleutelhangers in kunststof of over de rubberen, custom-made sleutelhanger? Wij helpen u graag verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »