Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Pharma Zorgsector

56 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Pharma Zorgsector

Relatiegeschenken en promotieartikelen voor de farma- en zorgsector

Het vertrouwen van klanten in u en uw merk is van onschatbare waarde. Nergens is die sterke vertrouwensband zo belangrijk als in de zorgsector.

Om een onderneming succesvol te maken moeten uw klanten immers een goed gevoel bij u hebben. In de zorgsector heeft dat goede gevoel een invloed op hun mentale toestand, wat dan weer de fysieke conditie bevordert.

Maar wat kunt u nu ondernemen om de goede relatie met zowel uw patiënten als uw andere contacten (zoals leveranciers) te onderhouden? Naast de persoonlijke aanpak en gespecialiseerde dienstverlening die ze sowieso van u verwachten, boost u die positieve gevoelens tegenover uw onderneming met kleine dingen.

 

Ongemak verlichten met kleine dingen

Als apotheek of leverancier in de farmaciesector kunt u terecht bij Eurogifts voor de ideale relatiegeschenken. Enkele van onze toppers: Lippenbalsems, EHBO-sets, koortsthermometers, pillendoosjes, zonnecrème, handcrème of waarom geen zakdoekendoosje? Ideaal voor op, bijvoorbeeld, dag van de klant.

Ook EHBO-sets zijn nuttig voor iedereen. Laat ze bedrukken met uw logo en deel ze uit aan klanten en relaties. U bent de eerste hulp bij ongevallen.

Laat deze artikelen personaliseren en zorg ervoor dat men bij het verlichten of verhelpen van medische ongemakken meteen aan u denkt.

 

Gezonde groepsgeest

Zorgpersoneel tracht elke dag met een hecht team een zware situaties te verlichten. Dat teamgevoel is dus belangrijk. Help uw team de groepsgeest extra te stimuleren met leuke, aan de zorgsector gerelateerde gadgets.

Denk aan een USB-stick in de vorm van een pilletje. Handig om die uurroosters of andere belangrijke documenten veilig op te bewaren als back-up voor een online origineel.

Het moet vaak snel gaan in de zorg. Een minimum aan tijdsbesef komt dus goed van pas. Bezorg uw medewerkers verpleger- of verpleegsterhorloges.

Natuurlijk zijn stressvolle situaties niet ongewoon in de zorgsector. Neem dus zeker eens een kijkje bij de antistressartikelen.

 

Vragen over onze producten of personalisatie?

Stel ons meteen uw vragen. We vertellen u graag meer over ons productgamma en over de manier waarop we uw logo of bedrijfsnaam vereeuwigen op de producten van uw keuze.

P.S.: U ontvangt bij ons een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u mag verwachten.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »