Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Opendeurdag - klantendag

65 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Opendeurdag - klantendag

Origineel geschenk voor uw opendeurdag of klantendag

Op zoek naar geschenken voor uw opendeurdag? Dan heeft Eurogifts een pak interessante opties voor u.

U kan uw opendeurdag opwaarderen door geschenken te voorzien voor zowel nieuwe bezoekers als trouwe klanten. Cruciaal daarbij is om iets te geven dat uw klanten ofwel een kortstondig maar leuk gevoel bezorgt, ofwel een praktisch nut heeft.

Kauwgom bedrukken

Steek van wal met gratis kauwgom! Kauwgom bedrukken en uitdelen aan uw bezoekers, daar scoort u mee. Nog enkele andere tips:

Winkeltassen bedrukken doet u duurzaam

Op een opendeurdag of bijvoorbeeld de Dag van de klant, krijgt u rasechte koopjesjagers over de vloer. Zij kunnen zeker een winkeltas gebruiken. Bij Eurogifts kan u duurzame winkeltassen bedrukken. Deze herbruikbare tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Met bedrukte winkeltassen scoort u gegarandeerd bij uw klanten én het milieu! Wat dacht u van de Shoppingtas Ecobag of Big Shopper Venecia?

Brillendoekje bedrukken voor de zichtbaarheid van uw merk

Maar liefst de helft van de Belgen draagt een bril (of lenzen) en maakt die bijna dagelijks schoon. Plezier deze doelgroep op uw opendeurdag met een bedrukt brillendoekje.

Een uit microvezel gemaakt brillendoekje bedrukken is ook erg nuttig voor het veilig afstoffen van een smartphone, LCD-schermen en andere touchscreens.

Portemonnee bedrukken? Reken op Eurogifts!

Het opendeurdaggeschenk is dan wel gratis, er wordt ongetwijfeld nog verder geshopt en dan is een handige portemonnee geen overbodige luxe. Waarom niet meteen een portemonnee bedrukken en uitdelen aan uw bezoekers?

Eurogifts biedt een breed gamma aan portemonnees om te bedrukken in verschillende materialen. Toppers in het assortiment zijn de Portefeuille Boy en Portemonnee Kim. Of wat dacht u van de stijlvolle lederen Portefeuille Harvard of Seattle? Zo maakt u er voor uw bedrijf een leuke dag vande klant zal u dankbaar zijn!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback