You are here

Relatiegeschenken bedrukken en personaliseren in België

Pagina afdrukken

Eurogifts: stijlvolle relatiegeschenken met opdruk, goedkope premiums bedrukken, reclameartikelen met bedrukking, kledij met uw logo,…

U bent op zoek naar goedkope relatiegeschenken in België, bedrukte promotieartikelen of gadgets met bedrukking?

Al 40 jaar is Eurogifts de nummer 1 voor promotieartikelen en relatiegeschenken in België. Op onze website vindt u tal van promoartikelen en klantengeschenken die u kunt personaliseren, via bedrukking, lasergravure, borduren, doming of zelfs via diepdruk.

Zijn relatiegeschenken wel nuttig?

Iedereen krijgt graag een presentje, of het nu een arbeider of directeur is. Promotieartikelen en relatiegeschenken in Belgiëblijven uitermate populair.

Giveaways zijn ideaal om in grote aantallen weg te geven, bv. op beurzen, evenementen of een grote marketingactie. Echte relatiegeschenken weerspiegelen dan weer de relatie van uw bedrijf met uw klant.

Ook vandaag nog worden de praktische en nuttige relatiegeschenken in België nog het meest gewaardeerd. Denk bijvoorbeeld aan vouwmeters, USB sticks, kaartspellen, reclamekledij, …

Nog één gouden tip voor u relatiegeschenken in België aanschaft: wat je geeft, straalt af op je bedrijf! Kies dus best voor een kwalitatief geschenk met uw bedrukking.

Verras uw klanten en eigen medewerkers met een relatiegeschenk

U vindt het toch ook fijn om af en toe een geschenkje te krijgen, hoe klein of groot ook? Wedden dat u eerst denkt aan de schenker als u voor een volgende opdracht een partner zoekt?

Dus, als u nu af en toe iets geeft als blijk van waardering naar uw klanten, hebt u steeds een voetje voor op uw concullega’s. Dit kan zowel met Nieuwjaar, feestdagen, festivals, opendeurdagen, speciale dagen (Secretaressedag, Dag van de Klant, Valentijn, Openbedrijvendag, ...) of op netwerkevents. Ook voor luxe relatiegeschenken van de meest exclusieve merken kunt u bij Eurogifts terecht.

Bedrukte relatiegeschenken België

Door de meer dan 40 jaar ervaring met relatiegeschenken in België is Eurogifts de onbetwiste specialist op vlak van bedrukte pennen en aanstekers. Met de nadruk op met reclame bedrukte artikelen zijn we er in die tijd in geslaagd om altijd een uitgebreider aanbod te hebben dan andere leveranciers. Of u nu relatiegeschenken gebruikt als weggevertje, als incentive voor uw werknemers of als promotie, door promotieartikelen digitaal te printen zorgt u ervoor dat uw merk of logo meteen de aandacht grijpt.

Naast bedrukte pennen en aanstekers zijn we sterk in metalen sleutelhangers graveren, baseball petjes met borduring, textiel in het algemeen, bedrukte T-shirts en polo’s met reclame. En in het bijzonder professionele werkkledij en algemene kantoorartikelen.

U profiteert mee van onze ervaring! Door onze know-how bedrukken we altijd met de best passende inkt en geven we het geschenk een voorbehandeling indien nodig. Zo voorkomen we dat uw logo vervaagt na verloop van tijd.

Meer dan 7.000 relatiegeschenken op voorraad

U kiest uit een aanbod van ruim 7.000 relatiegeschenken en promotieartikelen in eigen voorraad die we stuk voor stuk kunnen bedrukken. Hierbij zijn we praktisch niet afhankelijk van andere toeleveranciers. Hier bieden wij u een inspiratiebron voor relatiegeschenken ideeën.

Daarom kunnen wij altijd vlug en accuraat reageren, ook als het eens extra snel moet gaan.
U zoekt relatiegeschenken in België? Dan bent u op www.eurogifts.be aan het juiste adres!

Achtergrondinformatie relatiegeschenken bedrukken

Wij verkopen niet alleen, bij ons krijgt u ook advies en achtergrondinfo in verband met de de verschillende personalisatie mogelijkheden. Bedrukken (zeefdruk, tampondruk, transferdruk), lasergravure, doming (opdruk met 3D effect), borduren en zelfs diepdruk. Voor al deze technieken beschikken wij over eigen machines en inhouse ervaring.

Daarom garanderen wij u steeds een optimale kwaliteit en stipte levertijd. En uiteraard tegen de beste prijzen. We hebben voor u de meest populaire relatiegeschenken uit ons assortiment op een rijtje gezet. 

Contacteer ons