Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Verzorging: Mondmaskers bedrukken, hygiëne & bescherming

80 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Mondmaskers bedrukken, hygiëne & bescherming

Persoonlijke hygiëne en bescherming waren altijd al belangrijk, maar sinds de coronacrisis zijn ze topprioriteit - zowel thuis en op het werk als daarbuiten. Zaken als mondmaskers en handgels zijn onmisbaar geworden. Reden te meer om ook uw relatiegeschenkenhierop af te stemmen en zo het welzijn van uw medewerkers en klanten te beschermen.

Gepersonaliseerde mondmaskers en handgels verbeteren bovendien de hygiëne. De kans dat iemand per ongeluk het mondmasker of een flesje handgel van iemand anders gebruikt neemt hierdoor immers af.

Profiteer van het tijdelijk verlaagd BTW-tarief op mondmaskers en handgels. Op je orderbevestiging en factuur passen wij het BTW percentage automatisch aan.

Veilig de deur uit met gepersonaliseerde mondmaskers en handgels

Mondmaskers zijn het nieuwe normaal in het openbaar. Bij de keuze van een mondmasker speelt zowel de bescherming als het esthetische aspect mee. U kan aan deze dubbele vraag beantwoorden door mondmaskers te bedrukken. Een gepersonaliseerd mondmasker in een mooie kleur, subtiel bedrukt met uw logo of juist met uw merknaam in het groot: alles kan.

Nog zo’n item dat overal mee naartoe gaat is alcoholgel of handgel. Een handig flesje in klein formaat dat perfect in een handtas of zelfs in een broekzak past, en waarmee men snel en efficiënt de handen ontsmet. Laat een flesje handgel bedrukken met uw logo of kies ervoor om een desinfecterende handspray te personaliseren als relatiegeschenk. U kan nu zelfs een flesje handgel laten bedrukken met de namen van uw klanten of werknemers.

Handzeep en tissues bedrukken voor een optimale hygiëne binnenshuis

Niet alleen in het openbaar, maar ook thuis en op de werkvloer moeten we extra aandacht besteden aan hygiëne en bescherming. Laat een tissue box bedrukken met uw logo en plaats deze verspreid in uw bedrijf zodat klanten en medewerkers de zakdoekjes kunnen gebruiken, of laat handzeep personaliseren in de kleuren van uw merk.

Tot slot kunt u ook handige gadgets laten bedrukken met uw logo zoals een hygiënesleutel of handenvrije deuropener. Deze items zorgen ervoor dat zaken als deurklinken en knoppen (bvb. op het koffieapparaat) niet meer met de hand aangeraakt hoeven te worden. Heet uw medewerkers welkom met deze gadgets wanneer ze terugkeren naar kantoor en voorkom tegelijk de overdracht van bacteriën en virussen.

Wilt u meer weten over het mogelijkheden van gepersonaliseerde relatiegeschenken zoals mondmaskers en handgel? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »