Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Verzorging: Mondmaskers bedrukken, hygiëne & bescherming

67 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Mondmaskers bedrukken, hygiëne & bescherming

Persoonlijke hygiëne en bescherming waren altijd al belangrijk, maar sinds de coronacrisis zijn ze topprioriteit geworden. Zowel thuis, op het werk als daarbuiten. Zaken als (herbruikbare) mondmaskers en handgels zijn onmisbaar. Reden te meer om ook uw relatiegeschenken hierop af te stemmen en zo uw medewerkers, klanten of leerlingen extra bescherming te bieden.

Veilig de deur uit met bedrukte mondmaskers en handgel

Mondmaskers zijn het nieuwe normaal. Het is belangrijk dat ze voldoende bescherming bieden, maar liefst gaat u natuurlijk ook voor een mooi exemplaar. Kies er daarom voor om mondmaskers te bedrukken bij Eurogifts, ze zijn het perfecte relatiegeschenk! Een gepersonaliseerd mondmasker met logo in verschillende kleuren, subtiel bedrukt of juist met uw merknaam in het groot? Alles kan!

Bij Eurogifts kan u kiezen uit verschillende soorten mondkapjes: wegwerpmondmaskers, medische mondmaskers en herbruikbare mondmaskers. Onze herbruikbare mondkapjes kunnen worden gewassen op 60 graden waardoor u helptj om de ecologische voetafdruk van uzelf en uw doelgroep te verkleinen. 

Naast een mondmasker kunnen we tegenwoordig ook niet meer zonder alcoholgel of handgel. Een handig flesje in klein formaat dat perfect in een handtas of broekzak past, én waarmee u snel en efficiënt de handen ontsmet. Laat een flesje handgel bedrukken met uw logo of kies ervoor om een desinfecterende handspray te personaliseren als relatiegeschenk. Wist u al dat het zelfs mogelijk is een flesje handgel te laten bedrukken met de namen van uw klanten, werknemers of leerlingen?

Handzeep en tissues bedrukken voor een optimale hygiëne

Niet alleen in het openbaar, maar ook thuis en op de werkvloer moeten we extra aandacht besteden aan hygiëne en bescherming. Daarvoor kan u bijvoorbeeld een aantal tissue boxen bedrukken met uw logo die u op kantoor zet,  zodat klanten en medewerkers deze kunnen gebruiken. Eventueel kunt u als extraatje ook handzeep personaliseren in de kleuren van uw merk.

Tot slot is het bij ons ook mogelijk om gadgets te laten bedrukken met uw logo zoals een hygiënesleutel. Deze items zorgen ervoor dat deurklinken en knoppen (bvb. op het koffieapparaat) niet meer met de hand aangeraakt hoeven te worden.

Wilt u meer weten over het mogelijkheden van gepersonaliseerde relatiegeschenken zoals mondmaskers en handgel? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback