Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Spaarpotten & spaarvarkens

5 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Spaarpotten & spaarvarkens

Spaarpotten met naam: stimuleer de dromen van uw klanten

We koesteren allemaal dromen. Wilde u vroeger als kind geen profvoetballer of fotomodel worden? Of misschien zag u zichzelf in de cockpit van een groot vliegtuig, of redde u iemands leven aan de operatietafel?

Naarmate we ouder worden, stellen we onze dromen en ambities bij. We dromen van verre reizen met dierbaren naar sprookjesachtige locaties, plakken een foto van die schitterende wagen op de koelkast en gaan graag lang en gezellig tafelen.

Voor uw relaties en werknemers die sparen voor hun grote en kleine dromen, is een spaarpot met naam, logo of bedrijfsnaam een leuk relatiegeschenk.

 

Specifieke spaarpotten met naam bedrukken

Een gepersonaliseerde spaarpot past bij ieder bedrijf in elke mogelijke sector. Bij Eurogifts hebt u de keuze uit verschillende kleuren en modellen.

Ons assortiment bevat zelfs een spaarvarkentje dat de kinderen van uw relaties kunnen beschilderen. Plezier en uniek stuk gegarandeerd! Ook voor de immosector hebben we een uitstekende spaarpot ter beschikking. Dit exemplaar is er een in de vorm van een huis. Perfect voor uw klanten die een huis kopen of er een gaan verbouwen.

 

Handig materiaal

Enkele van onze modellen zijn transparant, wat het extra leuk maakt voor de spaarder. Zo kan hij of zo op de voet te volgen hoe de zaken ervoor staan en hoe ver die volgende citytrip nog verwijderd is.

Mikt u eerder op de kinderen van uw relaties en werknemers, dan vindt u met de kunststoffen spaarvarkentjes net wat u zoekt.

Tip: werk aan de band met uw werknemers door ze af en toe wat geld in hun spaarpot te stoppen als blijk van appreciatie en waardering. Toon hen dat u graag een handje helpt om hun dromen waar te maken. Het zal de motivatie van uw personeel enkel ten goede komen.

 

Meer weten?

Wil u meer informatie over onze spaarpotten met logo of naam? Neem contact op via de contactpagina of chat met ons.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »