Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia

430 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord USB & Multimedia

We leven in een gedigitaliseerde wereld en daarin moeten we als bedrijven in meedenken én meegaan. Daarom is het verstandig deze realiteit ook door te trekken naar uw relatiegeschenken. Alle USB-sticks, powerbanks en andere multimedia-artikelen op deze pagina kan u personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam.

Pages

Stylussen bedrukken

Een stylus of touchpen is een ideaal relatiegeschenk voor uw zakenrelaties die onder andere bij meetings graag een beroep doen op hun tablet.

Omdat deze mensen voortdurend op de baan zijn en heel wat verschillende zakenpartners ontmoeten, is stylussen bedrukken met uw logo een investering in uw branding. Het is net alsof uw relaties uw naamkaartjes uitdelen bij al hun connecties! Eurogifts heeft een ruim assortiment stylussen van hoge kwaliteit.

 

Powerbanks 

Powerbanks deden het goed al lang voor de Pokémon-gekte uitbrak. Hoe dan ook nemen de toepassingen voor mobiele toestellen razendsnel toe en de toekomst belooft meer van hetzelfde. U begrijp dat powerbanks bij deze evolutie een belangrijke rol spelen en nog zullen spelen.

Eurogifts heeft voor u powerbanks van verschillende capaciteiten en kleuren. Er is een powerbank voor ieders budget en noden. 

Ontdek ook onze andere laders en batterijen.

  

Usb-sticks

Er zijn weinig relatiegeschenken die een grotere doelgroep bestrijken dan usb-sticks. Studenten bewaren er hun projecten of eindwerk op, uzelf en uw werknemers gebruiken ze voor belangrijke klantengegevens of documenten

Net daarom zijn deze memory sticks een uitstekend relatiegeschenk. Usb-sticks bedrukken met uw logo en ze beredeneerd verspreiden zorgt ervoor dat uw logo in een mum van tijd overal te zien is.

  

Ontdek al uw mogelijkheden

De opties bij Eurogifts zijn bijna eindeloos. Hebt u een specifieke vraag of twijfels? Neem gerust contact op met ons. We helpen u met plezier verder.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback