Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Congrestassen

32 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Congrestassen

Congrestassen, uw wandelende reclamedragers

Congrestassen zijn ideaal wanneer u, uw medewerkers of uw relaties naar een beurs gaan. Dit is een zeer effectief promotiemiddel want in één oogopslag wordt uw bedrijf opgemerkt. Zo kunt u een congrestas bedrukken voor verschillende doeleinden: voor een beurs, een bedrijfsevenement, voor dagdagelijkse activiteiten, etc. In ons aanbod vindt u tal van congrestassen. Kiezen voor de congrestassen Snake is kiezen voor een trendy voorkomen. De congrestas Thepo daarentegen is een praktische congrestas voor uw opvallende reclame.

Documententas bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

Gezien worden tijdens een conferentie is erg belangrijk om in contact te komen met de andere aanwezigen. Documententassen zijn uitstekend promotiemateriaal, laat daarom uw documententas bedrukken met uw logo of naam. Daarnaast zijn bedrukte documententassen erg geliefd als relatiegeschenk tijdens evenementen. In ons aanbod documenttassen zullen de documenttas Mirato, een compacte conferentietas, en de documenttas Milan u wel aanspreken.

Wilt u een documenttas bedrukkenmet logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

Een bedrukte schoudertas is een praktisch geschenk voor jong en oud

Een bedrukte schoudertas is een ideaal promotieartikel voor uw relaties. Handig om uw spullen in op te bergen en om mee te nemen. In ons aanbod kunt u een schoudertas bedrukken in verschillende vrolijke kleuren en soorten. U kunt er zelfs voor kiezen om uw logo op de schoudertas te bedrukken. Ontdek de perfecte schoudertas voor kinderen en de trendy schoudertas voor volwassenen, de schoudertas Snake.

Vragen over onze congrestassen?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde congrestassen of wilt u een documententas bedrukken met logo? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »