Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Pennensets graveren - toon uw neus voor kwaliteit

27 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Pennensets graveren - toon uw neus voor kwaliteit

We vertellen het al jaar en dag en dat zal wellicht niet snel veranderen: pennen bedrukken met uw logo om uit te delen als relatiegeschenk is altijd een goed idee, en dan vooral omdat het nuttig en daardoor voortdurend aandacht krijgt.

We hebben ook altijd gesteld dat het belangrijk is om op kwaliteit te letten, omdat uw merk aan bedenkelijke kwaliteit koppelen nu eenmaal contraproductief is. Al onze pennen zijn van een meer dan degelijke kwaliteit, maar als u extra de nadruk wil leggen op kwaliteit, dan komen we automatisch bij onze pennensets.

Door gegraveerde pennensets cadeau te doen aan uw relaties toont u uw neus voor kwaliteit. En dat trekt zich natuurlijk door naar het imago van uw onderneming. Men gaat er namelijk automatisch vanuit dat u kwaliteit belangrijk vindt en dus zelf ook hoogwaardige producten maakt. Zo zet u de poort open voor bemiddelde klanten.

 

Maak de perfecte match met uw merk

Ook in de wereld van de pennensets kan u nog heel wat richtingen opgaan. Een voorbeeld uit het Eurogifts-gamma: de schrijfset Olympos bestaat uit een stijlvolle balpen en een navulbaar potlood met stevige metalen clip en twee tussenringen, terwijl de Schrijfset Corporate een balpen en roller bevat en afgewerkt is met een carbon touch. Neem dus zeker een kijkje naar de verschillende modellen met elk hun specifieke details die ze uniek maken. Wist u dat u met ons kan chatten? We helpen u graag bij uw keuze.

Als u al dacht er veel variatie is wat stijl betreft, dan hebben we het nog niet over kleur gehad. Want ook daar heeft u heel wat mogelijkheden. Tip: kies zeker voor een kleur die bij uw huisstijl past. Vraag gerust een Gratis digitale proefdruk aan, zo hebt u meteen een beeld van wat u mag verwachten.

 

Zit u nog met twijfels of vragen?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »