Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Metalen pennen

42 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Metalen pennen

Maak reclame in stijl met gegraveerde metalen pennen 

De indruk die u als onderneming maakt op relaties en prospects is van een niet te onderschatten belang. Bedenk maar eens bij welke winkels u inkopen doet. Of u nu een brood of een nieuw paar schoenen op het oog hebt; u let er vast op welke zaak u binnengaat. Omwille van het brede winkelaanbod houden we rekening met reputatie bij het maken van onze keuze. Daarom is het belangrijk uw merk voortdurend positief in de spotlights te zetten.

 

Breng uw doelgroep dichterbij

Die positieve branding realiseert u met een handig gepersonaliseerd relatiegeschenk met klasse, zoals gegraveerde metalen pennen. Deze pennen uit aluminium vallen zonder twijfel in de smaak bij al uw klanten of zakenrelaties en onderstrepen uw gevoel voor stijl en kwaliteit.

De metalen balpennen brengen uw doelgroep een stevige stap dichterbij en vergroten de loyaliteit ten opzichte van uw merk. Omdat iedereen pennen nodig heeft en op dagelijkse basis gebruikt, is het effect van dit relatiegeschenk ook veel langduriger.

Naast het graveren ervan, kunt u onze metalen pennen ook laten bedrukken. Een logo, bedrijfsnaam of slagzin; Eurogifts personaliseert elke metalen pen naar uw wens en met de focus op kwaliteit. We bieden sterke merken zoals Bic en Charles Dickens aan.

  

Meer weten?

Hebt u vragen over een van onze metalen balpennen of onze werkwijze?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback