Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Huishouden

542 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Huishouden

Soms is alledaags net hetgene dat het beste aanslaat. Een persoonlijk relatiegeschenk in de vorm van een voorwerp dat iedereen kent en gebruikt zal meer wel dan niet zijn weg vinden naar de dagelijkse routine van uw klanten en relaties. Eurogifts biedt u zeer uitgebreid aanbod aan verschillende huishoudartikelen dat stuk voor stuk bedrukt kan worden met uw logo en bedrijfsnaam voor een maximale impact.

Pages

De keuken is uiteraard sterk vertegenwoordigd met handig keukengerief, keukentextiel en allerhande mokken, tassen en glazen. Maar ook de fijnproevers worden in de watten gelegd met creatieve wijnsets, wijnkoelers en decanteerders

Drinkbekers en thermosflessen houden het warm op de werkvloer of onderweg naar een afspraak. Net zoals kaarsjes dat doen, maar dan gezellig thuis in de woonkamer of de badkamer. Thuis kan nog verder ingekleed worden met originele en design fotokaders.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback