EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ROLMETERS & VOUWMETERS
 
Datum: 25/05/2017
Tijd: 20:17:22

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Capaciteiten
Prijs
-

You are here

Gereedschap & lampen: Rolmeters & vouwmeters

16 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rolmeters & vouwmeters

Relatiegeschenk Vouwmeter Stabila Pro
TOPARTIKEL
Luxe Stabila vouwmeter voor alle millimeterwerkProfessionele vouwmeters, lengte: 2 meter. Geijkt volgens de Europese normen. Dikte meetlatjes: 3mm, zorgt voor extra stevigheid. De meetlatjes zijn extra beschermd door een harde, sch...
  • Verkrijgbaar in Wit
VANAF
€ 2,03

Wie zich bevindt in de bouwsector mag een gepersonaliseerde rolmeter of vouwmeter niet missen! Een praktisch hulpmiddel voor uzelf en uw medewerkers waarmee u uw professionaliteit onderstreept. Maar evengoed een gepast relatiegeschenk voor uw contacten zodat ze u nog lang zullen herinneren. Elke plooimeter of vouwmeter kunnen wij voor u zonder problemen bedrukken met logo, firmanaam en zelfs adres. Onze vouwmeters zijn tevens van de hoogste kwaliteit met het merk Stabila. Ontdek hieronder snel ons aanbod!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »