Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gereedschap & lampen: Rolmeters & vouwmeters bedrukken

31 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Rolmeters & vouwmeters bedrukken

Heeft u relaties die actief zijn in de bouwsector? Dan komt een vouwmeter of rolmeter hen wellicht dagelijks van pas. Laat daarom dit handig accessoire bedrukken met uw logo zodat uw merk regelmatig in het oog springt en bijgevolg ook top-of-mind blijft.

Ontwerp uw gepersonaliseerde vouwmeter

Onze plooimeters of vouwmeters van het topmerk Stabila kunnen perfect bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Elke gepersonaliseerde plooimeter bestaat uit stevige latjes en hoogwaardige scharnieren die langdurig meegaan. 

Zo geniet uw relatie van een betrouwbaar en kwalitatief hulpmiddel terwijl uw merk meer zichtbaarheid krijgt op de werkvloer of de werf.

Laat een rolmeter bedrukken met uw naam of logo

Het grote voordeel van een rolmeter is dat dit artikel zeer compact is omdat het meetlint volledig wordt opgeborgen in een hoogwaardige behuizing. Onze rolmeters zijn voorzien van een stopfunctie, praktische clip en polsriem, afhankelijk van het type dat u kiest. Wilt u een rolmeter bedrukken, dan heeft u veel personalisatiemogelijkheden dankzij het grote opdrukvlak. 

Liever een compacte meet-gadget voor onderweg? Ontdek dan onze rolmeters in de vorm van een sleutelhanger. Kies eentje uit in de vorm van een huisje of hand met duim omhoog. Zo kan uw relatie op elk moment iets afmeten.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van onze vouw- of rolmeters? Stuur ons dan gerust een berichtje via de chatfunctie.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »