You are here

Kleding bedrukken bij Eurogifts

Pagina afdrukken

Zet uw naam of logo in de kijker dankzij gepersonaliseerde kledij

Wat extra naamsbekendheid winnen? Dat doet u door uw naam op zoveel mogelijk plaatsen te laten circuleren, ook offline. Een goede manier om dat te doen is via bedrukte kledij. Kies er bijvoorbeeld voor om uw logo of een ander eigen ontwerp op een t-shirt of polo te drukken en deel deze uit aan uw werknemers of partners. Zo staat uw naam en logo altijd en overal in de kijker!

Bedrijfskleding en promotietextiel bedrukken

Gepersonaliseerde bedrijfskledij zet uw merknaam op scherp én bewijst zijn dienst als een extra motivator voor uw werknemers. We bieden ze aan in allerlei vormen, kleuren en maten met full colour print! Zo kunt u binnen ons textielassortiment kiezen voor promo T-shirts, bedrukte polo’s, stijlvolle hemden, sweaters, heerlijk warme fleece jackets en zelfs professionele werkkledij. Liever een accessoire? Dan kunt u een snuisteren tussen ons gamma bedrukte petten, geborduurde mutsen en sjaals of zelfs paraplu’s. Voor wie het liefst inzet op veiligheid zijn er ook nog de bedrukte fluovestjes en -covers voor de rugzak en boekentas.

Maten en gewichten van de stof

Bij Eurogifts bieden we voor elk wat wils. U vindt naast het uitgebreide aanbod aan kleuren en modellen ook diverse maten terug, gaande van XS tot 5XL!

Verder is de kwaliteit die wij aanbieden duurzaam en degelijk. Wat de T-shirts betreft heeft uit de keuze uit een gewicht van 150g, 190g of 220g. Deze kunnen (bijna) allemaal gewassen worden in de wasmachine. Ook bij de bedrukte polo’s heeft u de keuze uit verschillende maten, kleuren en grammages. 

Softshell textiel bedrukken

Zijn uw werknemers veel onderweg? Of werken ze vooral buiten? Dan is een warme jas of bodywarmer misschien een toepasselijker cadeau dan gewone kledij. In ons assortiment vindt u daarom ook softshell jassen en bodywarmers terug. Softshell is een lichtgewichtmateriaal dat perfect is bij koud en winderig weer. Het is water- en windbestendig door de structuur in 3 lagen. Ook deze technische kledij kunt u bij Eurogifts laten bedrukken zoals u het wenst. 

Nog vragen? Twijfel niet om contact op te nemen

Als één van de weinige grote leveranciers van promotietextiel hebben wij de drukmachines en knowhow in huis voor het bedrukken en borduren van verschillende soorten kledij. Waar u ook naar op zoek bent, wij realiseren het graag. Zit u nog met twijfels of heeft u vragen? Contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder. 

Bekijk ons aanbod voor kleding en textiel