EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SOL'S
 
Datum: 26/05/2018
Tijd: 05:21:12

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Perso methode
Textielgrammage
Prijs
-

You are here

Merken relatiegeschenken: Sol's

183 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sol's

Pagina afdrukken
Sol's

Sol’s, een merk vol troeven


Als belangrijkste Belgische verdeler van het Franse promotietextielmerk Sol’s biedt EuroGifts een uitgebreide keuze promotiekledij: T-shirts, polo’s, sweaters, fleece artikels, jassen en zelfs tassen. Het merk Sol’s wordt beschouwd als de Franse leider en de referentie op het vlak van promotiekledij.

 

Sol’s: het textielassortiment

Het kwalitatieve en veelzijdige assortiment van Sol’s bestaat grotendeels uit promotiekledij voor verschillende gebruiksdoeleinden zoals beurzen of festivals. Bij EuroGifts vindt u een ruim assortiment T-shirts, polo shirts, hemden, sweaters, fleece sweaters, parka’s, etc. Het textielassortiment bevat voor ieder wat wils.

Naast het grote gamma promotiekledij, werd het assortiment koffers en tassen uitgebreid met congrestassen en computertassen. Een totaalaanbod met zo’n 200 personaliseerbare modellen waarin iedereen zijn of haar gading vindt. Effen, tweekleurig… bepaalde producten zijn zelfs in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar! Keuze genoeg om uw promotiekleding te laten bedrukken.

 

Laat uw Sol’s promotiekleding bedrukken met uw logo

De promotiekledij van Sol’s beantwoordt aan alle trends, stijlen, gebruiksdoeleinden en omstandigheden. Modieus, klassiek of sportief… u vindt al deze stijlen terug in onze catalogus. Mannelijke, vrouwelijke of uniseks modellen, van 2 jaar tot 5XL. De Sol’s producten passen bij alle profielen zodat iedereen van ons hoogwaardige textiel kan genieten.

Laat uw promotiekleding bedrukken bij EuroGifts en geef uw promotiecampagne een extra boost. Ook kunt u bij ons uw promotiekleding borduren met uw naam of uw logo.

 

Over Sol’s

Sol’s is een Frans textielmerk dat in 1991 werd opgericht. Dankzij een catalogus van meer dan 340 producten voor mannen, vrouwen en kinderen is de Franse merkleider in promotiekledij uitgegroeid tot een belangrijke Europese speler. Sol’s staat bekend om de kwaliteit van haar producten. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de strenge controles die tijdens alle ontwikkelingsfases door interne controleurs en onafhankelijke instellingen worden uitgevoerd.

  

Sol’s kledij is eerlijke kledij

fair wear foundation sol'sSol's is erkend door de "Fair Wear Foundation", een organisatie die strenge eisen stelt & regelmatig controleert op de werkomstandigheden binnen de textielsector. Voor jouw kledingstuk hebben de fabrieksarbeiders een leefbaar loon gekregen, hebben ze in een veilige omgeving kunnen werken, hebben ze niet te veel overuren gedraaid, was er geen kinderarbeid en er was in de fabriekshal voldoende licht, frisse lucht en er waren voldoende toiletten. Een fijne gedachte niet? 

 

Interesse in onze promotiekledij van Sol’s?

Heeft u vragen over ons gamma promotiekledij van Sol’s of wilt u graag uw promotiekleding bedrukken? Chat met ons of stuur een mailtje, wij helpen u graag verder. 

Chat met ons