EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SOL'S
 
Datum: 26/10/2016
Tijd: 04:20:42

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Perso methode
Textielgrammage
Prijs
-

You are here

Merken relatiegeschenken: Sol's

161 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sol's

Pagina afdrukken
Sol's

Als belangrijkste Belgische verdeler van het Franse textielmerk Sol’s biedt EuroGifts u een uitgebreide keuze t-shirts, polo’s, sweaters, fleece artikels, jassen en zelfs tassen aan.
Het merk wordt beschouwd als de Franse leider en de referentie op het vlak van promotiekleding. In 2008 werd het textielaanbod uitgebreid met promotiekoffers en -tassen.
Het SOL’S assortiment bevat reclameartikelen met verschillende gebruiksdoeleinden: reclame, promotie, evenementen, licenties, souvenirs en corporate identity. 

SOL’S, een merk vol troeven. Het kwalitatieve en veelzijdige assortiment van SOL’S beantwoordt aan alle trends, stijlen, gebruiksdoeleinden en omstandigheden.

Kwaliteit. SOL’S staat bekend om de kwaliteit van haar producten. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de strenge controles die tijdens alle ontwikkelingsfases door interne controleurs en onafhankelijke instellingen worden uitgevoerd.

Een breed en diep assortiment T-shirts, polo’s, hemden, sweat-shirts, polar fl eeces, parka’s… het textielassortiment bevat voor ieder wat wils. In 2009 werd het assortiment koffers en tassen uitgebreid met conferentietassen, computertassen en -zakken. Een totaalaanbod met zo’n 200 personaliseerbare modellen waarin iedereen zijn of haar gading vindt. Effen, tweekleurig… bepaalde producten zijn zelfs in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar!

Een aanbod dat beantwoordt aan alle trends, stijlen, gebruiksdoelen, omstandigheden. Modieus, klassiek of sportief… u vindt al deze stijlen terug in onze ,catalogus. Mannelijke, vrouwelijke of uniseks modellen, van 2 jaar tot 5XL. De SOL’S producten passen bij alle profielen zodat iedereen van ons hoogwaardige textiel kan genieten.