Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Verzorging: Tissues

26 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Tissues

Bedrukte tissues, daar haalt niemand zijn neus voor op!

“Portefeuille, huissleutel, zakdoek” ... In katoen of papier: zakdoeken zijn bijna een standaardonderdeel geworden wanneer men de deur uitgaat. In elke jaszak, broekzak of handtas is er wel een exemplaar te vinden. Niet zo verbazend dus dat bedrukte tissues een perfect relatiegeschenk vormen. Uw merk gaat overal mee naartoe én doet dienst als redder in nood!

 

Bedrukte tissues of zakdoeken in een handig meeneemformaat

Bedrukte zakdoeken en papieren tissues bewijzen op de meest uiteenlopende momenten hun nut. Op koude herfst- en winterdagen steken verkoudheden immers vaak de kop op, en in het voorjaar en de zomerperiode durft hooikoorts dan weer roet in het eten te gooien. Maar ook wanneer u op uitstap bent met de kinderen zijn bedrukte tissues een dankbaar accessoire om bij te hebben, bijvoorbeeld om kleine ongelukjes met hun drankje op te vegen of hun gezichtje snel op te frissen. 

Door het kleine formaat passen onze bedrukte tissues en zakdoeken in elke jaszak of handtas en kunnen ze dus overal makkelijk mee naartoe genomen worden - net zoals uw logo dat door veel mensen gezien zal worden.

 

Zakdoeken en tissues bedrukken als promotieartikel

Een bedrukte tissuebox is erg leuk (én praktisch) om in uw winkel of bedrijf te zetten voor klanten en werknemers. Daarnaast kunt u pakketjes met papieren zakdoeken bedrukken en uitdelen op o.a. festivals of bedrijfsuitstapjes, of witte zakdoeken van katoen bedrukken en als aandenken en geschenkje geven na bijvoorbeeld een trouwfeest.

 

Mogelijkheden om tissues en zakdoeken te bedrukken

Bij Eurogifts hebben we een neus voor leuke relatiegeschenken. Bent u op zoek naar bedrukte zakdoeken, tissues of een tissuebox, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden. Bij de papieren zakdoekjes kunnen we uw logo aanbrengen via een bedrukt stickertje dat we op de verpakking aanbrengen of volledig rondom op een kartonnen verpakking. Katoenen zakdoeken kunnen wij voor u voorzien van een mooie zeefdruk op de voorzijde, en tissueboxes kunt u volledig rondom laten bedrukken in de kleuren van uw merk.

 

Wilt u graag zakdoeken of papieren tissues laten bedrukken? Aarzel niet om ons te contacteren voor een antwoord op al uw vragen.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback