EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
MANICURE SETS
 
Datum: 29/04/2017
Tijd: 05:47:49

Verfijn uw selectie

Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Verzorging: Manicure sets

12 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Manicure sets

Relatiegeschenk Manicureset Angela
Een leuk geschenkidee tegen een echte promotieprijs!!4-delig matmetalen manicureset in aluminium koker. Inhoud: schaar, nagelknipper, nagelvijl en nagelriemverzorger. Formaat: 11,5 x 4,3 x 3 cm. Artikel 55805 wordt geleverd met opd...
  • Verkrijgbaar in Grijs
VANAF
€ 1,53

Perfect verzorgde nagels met uw bedrukte manicure setjesEen manicure of verzorging van de nagels is niet langer een exclusieve vrouwenaangelegenheid. Ook mannen wagen zich al eens aan een manicure. Of op z’n minst zorgen ze voor verzorgde nagels. Dat neemt niet weg dat manicureset als relatiegeschenk vooral voor vrouwelijke handen is bedoeld. Een klein verwencadeautje voor collega’s, zakenrelaties of klanten dat absoluut op prijs gesteld zal worden. Een manicure set afgewerkt met de bedrukking of gravure van uw logo en firmanaam is het een mooie herinnering aan uw service.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »