EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SPEAKERS & HEADPHONES
 
Datum: 15/12/2017
Tijd: 18:49:29

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia: Speakers & headphones

38 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Speakers & headphones

Relatiegeschenk Speaker Mini
De sublieme klank is een streling voor het oor!Met 3.5\' plug om aan te sluiten op uw (iPod) muziekspeler, gsm, draagbare spelconsole, CD of MD-speler en laptop. Voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij (via bijgeleverde US...
  • Verkrijgbaar in Wit
  • Verkrijgbaar in Zwart
VANAF
€ 5,45

Muziek bepaalt voor een groot deel het ritme van ons leven. Miljoenen mensen zijn dagelijks onderweg naar hun werk of school met headphones of een koptelefoon op hun hoofd. De draagbaarheid van digitale muziek maakt de noodzaak voor kwalitatieve headphones en koptelefoons alleen maar groter. Maar ook speakers of luidsprekers hebben een hele evolutie doorstaan. De moderne speakers zijn nu een doorgeefluik voor de muziek van mobiele apparaten. Deze populaire speakers en headphones vindt u hier met de mogelijkheid om te bedrukken met uw logo. Zo worden ze een onweerstaanbaar relatiegeschenk.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »