Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

USB & Multimedia: Muismatjes

10 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Muismatjes

Laat een muismat bedrukken en verzeker u van een plekje op elk bureau

Een trouwe metgezel bij veel computers is het muismatje. Niet alleen vergemakkelijkt deze het scrollen van de muis, ze heeft ook een meer decoratieve functie gekregen. Een gepersonaliseerde muismat is tegenwoordig niet vreemd meer op kantoor.

Bij Eurogifts kunt u elke muismat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, om verzekerd te zijn van een plekje op de bureaus van uw collega’s, klanten of relaties.

 

Waarom muismatten bedrukken bij Eurogifts? 

U laat een muismat bedrukken zodat uw logo, naam of boodschap in het oog springt. Goede kwaliteit is dan ook onmisbaar om beschadigingen te voorkomen. Elk van onze muismatten is voorzien van een beschermende bovenlaag die tegelijk een effen ondergrond vormt voor een vlotte muisbeweging. En ook de antislip ondergrond draagt bij aan het gebruiksgemak van onze muismatten.

Wilt u muismatten bedrukken, dan geniet u bij meerdere van onze producten van een gratis opdruk. Bekijk zeker de specifieke voorwaarden per muismat!

 

Een gepersonaliseerde muismat met oog voor het milieu

Een must-have voor iedere computergebruiker, die tegelijk rekening houdt met het milieu? Dat is onze Brite-Mat muismat. Deze bestaat voor 98% uit gerecycleerd materiaal en is eveneens voorzien van een beschermende toplaag en antislip ondergrond. Bovendien kunnen we deze muismat bedrukken over de volledige oppervlakte, zodat uw logo of naam zéker opvalt.

 

Een muismat bedrukken, de ideale promotie!

Een bedrukte muismat vormt de ideale promotie voor uw bedrijf of organisatie. Iedereen kan dit handige hebbedingetje gebruiken en u maakt subtiel reclame met uw naam of logo.

Wilt u muismatten bedrukken, maar heeft u nog vragen?

Aarzel niet en chat met ons.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »