EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
POLSHORLOGES
 
Datum: 17/12/2017
Tijd: 01:18:49

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Perso methode
Prijs
-

You are here

Tijd & weer: Polshorloges

14 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Polshorloges

Relatiegeschenk Polshorloge Fantime (Deuce)
Wees op tijd om uw helden aan te moedigen!Trendy en ergonomisch digitaal horloge in een silicone behuizing met armband. Comfortabel om te dragen. Waterdicht tot op 30m diepte, unisex grootte (18 cm). Andere kleurencombinaties moge...
  • Verkrijgbaar in Rood
  • Verkrijgbaar in Blauw
  • Verkrijgbaar in Oranje
VANAF
€ 16,85

Klokken, horloges, ... zijn er tegenwoordig in digitale overvloed. Op uw smartphone, in de auto of op de laptop en toch zie je nog heel wat analoge (en digitale) polshorloges. Het gebruiksgemak, uitstraling en de gewoonte van het polshorloge vindt nog steeds zijn weg naar het dagelijkse leven. Daarom blijft een horloge een gewaardeerd geschenk en helpt EuroGifts u in uw keuze en personalisering van dit stijlvol relatiegeschenk. Met uw logo smaakvol geïntegreerd op de polsband van het horloge bent u dagelijks bij uw klanten.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »