Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Oktober kleurt roze

19 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Oktober kleurt roze

Engageer uw bedrijf voor de strijd tegen borstkanker met Oktober Kleurt Roze

Eén op de acht vrouwen loopt het risico borstkanker te ontwikkelen. Bewustwording van vroege detectie, evenals financiering voor kankeronderzoek, bespaart duizenden levens.

Met Oktober Kleurt Roze heeft uw organisatie de mogelijkheid om een ​​belangrijke rol te spelen en bij te dragen aan de strijd tegen borstkanker! 

Kleur uw organisatie roze in oktober

Over de hele wereld draait oktober om borstkankerscreening.

Wil jij deze zaak ook steunen met jouw bedrijf of jouw vereniging? Organiseer of sponsor een evenement ter gelegenheid van Oktober Kleurt Roze! Zo helpt u om uw relaties meer bewust te maken van het belang van screening.

Toon uw betrokkenheid door aan de deelnemers van het evenement, klanten en relaties goodies aan te bieden… In de kleuren van Oktober Kleurt Roze natuurlijk!

Ons assoriment goodies die u kan uitdelen voor Oktober Kleurt Roze

Kies uit ons assortiment roze goodies een aangepast geschenk voor elke gelegenheid:

  • Als u een evenement organiseert voor Oktober Kleurt Roze, zoals een run, denk dan aan ballonnen om de tribunes te versieren en maak uw eigen T-shirts om vrijwilligers te identificeren. 
  • Zet vrouwen in de schijnwerpers en help de boodschap van screening te verspreiden door hen een voorwerp aan te bieden dat specifiek voor hen is gericht, zoals een make-up spiegeltje of een waaier
  • Vergeet de kleine cadeautjes en goodies niet om de deelnemers van uw evenement te bedanken of om aan uw zakelijke relaties te geven: pennen, muntjes, rugzakken of knuffels zijn klassiekers die altijd leuk zijn ter gelegenheid van Oktober Kleurt Roze.

Al deze producten kunnen worden aangepast met de naam en het logo van uw bedrijf of vereniging. Vergeet niet om een ​​bewustzijnsboodschap toe te voegen met betrekking tot Oktober Kleurt Roze. Deze boodschap zal mensen nog heel het jaar lang bijblijven. Zo zal u op een nuttige manier uw toewijding aan borstkanker materialiseren.

U kan uw personalisatie online eenvoudig en snel kiezen en bestellen. Hebt u nog vragen over uw bestelling van goodies ter gelegenheid van Oktober Kleurt Roze?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback