EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
HUWELIJKSGESCHENKEN
 
Datum: 10/12/2018
Tijd: 05:43:59

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Thema's: Huwelijksgeschenken

40 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Huwelijksgeschenken

Originele huwelijksbedankjes

Gaat u trouwen? Proficiat! Dan weet u dat de mooiste dag van uw leven eraan komt. Ook voor de – hopelijk talrijk aanwezige - gasten belooft het een knalfeest te worden.

Omdat het fijn is de herinnering tot lang na de trouwdag te versterken, zijn huwelijksbedankjes even traditioneel geworden als de openingsdans.

Deze vaak kleine memorabilia borduren verder op de positieve vibe van het huwelijksfeest.

 

Originele huwelijksbedankjes

Een kaartje van het gelukkige koppel is geen slecht souvenir, maar bijster vindingrijk is anders. Waarom zou u niet buiten de lijntjes kleuren en kiezen voor originele huwelijksbedankjes?

 

Uitgebreid gamma bedankjes

Wil u de bedankjes van uw trouw zoveel mogelijk in de romantische sfeer hullen, dan heeft EuroGifts enkele ideale opties in het gamma.

Zo zijn er enkele populaire artikelen met een hartje – hét liefdessymbool bij uitstek – in verwerkt. De Anti-stress sleutelhanger Heart, de Kaarsenset Love, het Kaarsje Heart, het Mintdoosje Sweetheart, de Wijnstopper Cupido en de Mok Heart zijn allemaal originele huwelijksbedankjes die u kan bedrukken met uw naam en die van uw halve trouwboek.

Hebt u het graag wat speelser, dan komt u zeker origineel uit de hoek als u de Jojo Playtime of Domino Double voorziet van uw namen, datum, quote,… Wat u ook maar wilt.

 

Huwelijksbedankjes voor trouwende collega’s en werknemers

Hebt u een eigen zaak, dan gaat u wellicht regelmatig naar trouwfeesten van werknemers of relaties. Zou het niet knap zijn als u op het feest aankomt, een cadeau met uw logo in de hand? Onze tips: de Wijnset Sonoma, Wijnkist Bacchus en Champagne emmer Frosset. Op de gezondheid van het gelukkige paar!

 

Vragen over huwelijksbedankjes?

Zit u nog met vragen over huwelijksbedankjes of hebt u een bepaald idee in gedachten? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »