Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Huwelijksgeschenken

37 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Huwelijksgeschenken

Op zoek naar trouwbedankjes? Ontdek ons aanbod originele huwelijksbedankjes!

Gaat u trouwen? Proficiat! Dan weet u dat de mooiste dag van uw leven eraan komt. Ook voor de (hopelijk talrijk aanwezige) gasten belooft het een knalfeest te worden.

Omdat het fijn is de herinnering tot lang na de trouwdag te versterken, zijn huwelijksbedankjes even traditioneel geworden als de openingsdans.

Deze vaak kleine memorabilia borduren verder op de positieve vibe van de trouwdag. Reden te meer dus om op zoek te gaan naar leuke trouwbedankjes om uit te delen na het feest.

 

Originele huwelijksbedankjes

Een kaartje van het gelukkige koppel is geen slecht souvenir, maar bijster vindingrijk is anders. Waarom zou u niet buiten de lijntjes kleuren en kiezen voor originele huwelijksbedankjes?

 

Uitgebreid gamma trouwbedankjes

Wil u de bedankjes van uw trouw zoveel mogelijk in de romantische sfeer hullen, dan heeft Eurogifts enkele ideale opties in het gamma.

Zo zijn er enkele populaire artikelen met een hartje – hét liefdessymbool bij uitstek – in verwerkt. De anti-stress sleutelhanger Silene of de hartverwarmende anti-stress Hartje, het Kaarsje Heart, het Mintdoosje Sweetheart, of de exclusieve sleutelhanger Lovely... Het zijn allemaal originele huwelijksbedankjes die u kan bedrukken met uw naam en die van uw halve trouwboek.

Hebt u het graag wat speelser, dan komt u zeker origineel uit de hoek als u trouwbedankjes zoals de Jojo Playtime of Domino Double voorziet van uw namen, datum, quote,… Wat u ook maar wilt.

 

Trouwbedankjes voor collega’s en werknemers die in het huwelijksbootje stappen

Hebt u een eigen zaak, dan wordt u wellicht regelmatig uitgenodigd voor de trouw van een zakenrelatie of werknemer. Zou het niet knap zijn als u op het feest aankomt, een cadeau met uw logo in de hand? Onze tips: de Wijnset Sonoma, Wijnkist Bacchus en Champagne emmer Frosset. Allemaal trouwbedankjes om te toasten op de gezondheid van het gelukkige paar!

 

Vragen over huwelijksbedankjes?

Zit u nog met vragen over huwelijksbedankjes? Of hebt u een bepaald idee in gedachten voor uw trouwbedankjes? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »