Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Thema's: Halloween

14 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Halloween

Halloween weggevertjes en griezelige promotieartikelen

Op 31 Oktober is het terug griezeltijd, deze spookachtige feestdag wordt bij ons ieder jaar populairder. De straten vullen zich met verklede kinderen die op “trick or treat” jacht gaan en veel volwassenen zien het als een ideaal excuus om even gek te doen !

Een leuke kans dus voor wie op zoek is naar een informeel contactmoment. Denk maar aan de blije gezichten van relaties als u een zak vol bedrukt snoep met uw logo tevoorschijn tovert  of andere leuke halloween relatiegeschenken

Hecht uw bedrijf belang aan veiligheid ? Hoe griezelig iedereen er ook wil uitzien tijdens Halloween, gezien worden en zien in het donker blijft een absolute must. Met een reflecterende armband, of zaklamp zorgt u niet alleen voor de visibiliteit van uw relaties, maar ook van uw merk!

Op deze pagina vindt u tal van “spooktaculaire” weggevertjes en leuke promotieartikelen voor Halloween

Vindt u niet wat u zoekt ? Neem contact met ons op


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback