Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen: Sporttassen

42 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sporttassen

Sporttassen bedrukt met naam of logo: ontvang een gratis staal en digitale proefdruk

Dat sporten gezond is hoeven we u niet te vertellen. U komt immers op deze pagina terecht omdat u sporttassen wil bedrukken voor uw club, vereniging of misschien als relatiegeschenk.

Bij Eurogifts vindt u een breed aanbod aan kwaliteitsvolle sportzakken én bent u aan het goede adres voor een onberispelijke bedrukking van welk artikel u ook kiest.

Wist u trouwens dat u perfect weet wat u mag verwachten nog voor u beslist om te bestellen? Bij ons kunt u een gratis staal en gratis digitale proefdruk aanvragen. Lees er onderaan meer over.

 

Kwaliteitsvolle sporttassen in uw clubkleuren

In ons aanbod sporttassen vindt u heel wat modellen en kleuren die we perfect op maat van uw club kunnen personaliseren. De sportzakken bedrukken doen we zelf. Dat maakt dat we een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Uw nieuwe sporttassen verhogen de samenhorigheid van uw teams en verspreiden uw logo, terwijl u zich volledig op de sport concentreert.

 

Gratis staal en digitale proefdruk!

We willen niets liever dan dat het relatiegeschenk of promotieartikel dat u bij ons bestelt volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Daarom krijgt u van ons een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect op voorhand hoe uw logo op de sporttas verschijnt en vermijdt u onaangename verrassingen.

 

Hoe krijg ik een digitale proefdruk?

Klik op de productpagina op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’. Die link vindt u rechts onder het kadertje. 

Benieuwd naar de kwaliteit, grootte of kleur van een sporttas? Vraag een gratis staal aan en bekijk het voor u bestelt. Dan betaalt u de sporttas bij ontvangst, maar crediteren we de totale factuur indien u ons de tas binnen de 14 dagen in originele staat terugstuurt.

 

Vragen over onze sporttassen met naam?

Heeft u vragen over onze gepersonaliseerde sporttassen?

Contacteer ons, we helpen u graag - uiteraard zonder verplichting - verder.

Contacteer ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »