Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Tassen

466 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Tassen

Tassen komen altijd van pas. Waar u ook bent of naartoe gaat, voldoende opbergruimte is hoe dan ook fijn. Twijfelt u nog over een relatiegeschenk voor uw medewerkers of partners? Dan zijn bedrukte tassen alvast een aanrader. 

In ons assortiment vindt u werkelijk van alles terug. Van rugzakken en turntassen tot shoppers en tote bags. Van jute tassen over non woven tot papieren tassen. Kiest u voor een tas als relatiegeschenk, dan kunt u deze volledig personaliseren met logo, foto en tekst. U bepaalt het model en de kleur volledig zelf. De perfecte manier om uw naam te laten opvallen!

Pages

Duurzame shoppingtas bedrukken met uw naam of logo

Iedereen gaat wel eens naar de winkel. Een shoppingtas, komt op die momenten zeker van pas. Kies daarom voor een katoenen tas van Eurogifts, zo draagt u uw steentje bij aan een betere leefwereld. Het is immers zo dat plastic tassen - die u vaak in de winkel zelf aankoopt - er jaren over doen om afgebroken te worden. Een katoenen alternatief - zoals de Long of Mateusz (voor de kleinsten) -  is een pak duurzamer, handig voor de gebruiker én biedt u de mogelijk meer naambekendheid te verwerven. Win-win!

Motiveer beweging met een gepersonaliseerde sporttas

Dat sporten gezond is, weten we allemaal. Geeft u uw werknemers graag een extra duwtje in de rug om meer te bewegen? Of bent u eigenaar van een sportclub en wilt u uw gebruikers een uniek geschenk aanbieden? Een bedrukte sporttas (zoals de Snake of Tribeca) is in deze gevallen het geschenk bij uitstek. Laat uw logo of bedrijfsnaam op een tas naar keuze bedrukken. We hebben tal van modellen en kleuren in de aanbieding. Wilt u nog een stap verder gaan door de tas met logo te personaliseren op maat van uw sportteam? Ook dat kan! 

Een rugzak met naam: het ideale relatiegeschenk

Geen fan van de voorgaande suggesties? Dan had u misschien nog niet gedacht aan een rugzak. Die kunt u tenslotte voor heel wat doeleinden gebruiken. Zowel voor boodschappen, sportkledij of een weekendje weg komt een rugzak van pas. Bovendien kan het jong en oud bekoren. Uiteraard kunt u ook deze tassen volledig personaliseren. Een origineel ontwerp met uw logo of net een standaardmodel? Of liever een rugzak met naam, zoals de Poly of Priority? Wat u ook zoekt, wij bieden het graag aan. 

Vragen over onze gepersonaliseerde tassen?

Heeft u vragen over onze bedrukte tassen of wilt u draagtassen bedrukken? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »