Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Textielgrammage
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sport & ontspanning

813 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sport & ontspanning

Met originele relatiegeschenken zet u uw merk in de kijker. Gooi het daarom eens over een andere boeg en kies voor sport- of ontspanningsartikelen die u personaliseert met uw logo of bedrijfsnaam. Het ondersteunen van uw werknemers in hun favoriete hobby zorgt bovendien voor extra motivatie op de werkvloer!

Pages

Met deze sportieve relatiegeschenken scoort u altijd!

Relatiegeschenken in thema sport en ontspanning

  Verras uw relaties en werknemers met een origineel geschenk zoals een drinkbus met naam, gepersonaliseerde (sport)tas of een zonnebril met uw logo.

 

Gepersonaliseerde tassen

In ons aanbod vindt u tal van gepersonaliseerde tassen: een bedrukte reistas, rugzak met naam of zelfs een bedrukte sporttas met logo:

Gepersonaliseerde reistassen

Met onze gepersonaliseerde reistassen vertrekken uw werknemers in stijl op (zaken)reis. Een gepersonaliseerde tas is niet alleen een praktisch cadeau, maar bovendien een investering in uw merk. U en uw werknemers komen vaak in contact met verschillende zakenpartners en een bedrukte reistas of rugzak met naam zorgt er dan voor dat uw bedrijf positief opvalt! 

Bedrukte sporttas met logo

Dankzij onze bedrukte sporttassen met logo twijfelen uw werknemers niet meer om de sportschool in te duiken. Gaan ze af en toe gezellig samen sporten? Dan kunnen ze bovendien gezamenlijk pronken met hun gepersonaliseerde sporttas. Sporten was nog nooit zo leuk!

Outdoor tassen

Naast ons aanbod van gepersonaliseerde tassen voor de reizende en sportieve werknemer, zijn er ook tassen voor de outdoor liefhebber. Kijk zeker eens naar ons brede aanbod van gepersonaliseerde koeltassen of bedrukte heuptasjes. Er is voor elk wat wils in ons assortiment.

Drinkbus met naam: de ideale dorstlesser

Waarom geen drinkbus met naam als origineel relatiegeschenk? Bij Eurogifts heeft u de keuze tussen drinkbussen in verschillende modellen en kleuren zodat u uw werknemers altijd tegemoet kan komen in zijn/haar favoriete hobby. Een drinkbus met naam of sportbidon met uw logo komt ongetwijfeld steeds van pas en zal dagelijks gebruikt kunnen worden.

Gepersonaliseerde zonnebrillen en andere strandartikelen als origineel relatiegeschenk

Wie wordt er nu niet blij van de gedachte dat de zomer voor de deur staat? Bereid uw werknemers en klanten voor op het stralende weer met een van onze gepersonaliseerde zonnebrillen, picknick-artikelen of barbecuesets. Met een bedrukte strandballen of een paar slippers wanen uw werknemers zich alvast in zuiderse sferen.

Deze gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn een ideaal promotieartikel voor uw werknemers. Bekijk hierboven ons aanbod van sport- en onstpanningsartikelen en bestel uw favorieten snel en makkelijk online!

Nog vragen?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback