Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Sleutelhangers: Metalen sleutelhangers bedrukken met logo

43 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Metalen sleutelhangers bedrukken met logo

Metalen sleutelhangers blinken uit in duurzaamheid en zijn daar bovenop een populair relatiegeschenk. Een ideale combinatie om als bedrijf achter de hand te hebben op een beurs, evenement of tijdens een meeting met een zakenrelatie. 

In ons assortiment van metalen sleutelhangers kunt u sleutelhangers graveren, sleutelhangers bedrukken of voorzien van een glasheldere hars.

Metalen sleutelhangers bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid

Een gegraveerde sleutelhanger van metaal straalt kwaliteit uit. De metalen sleutelhanger is tegelijkertijd uniek als u ze uw relaties cadeau geeft. Zo vindt u in ons aanbod aan metalen sleutelhangers verschillende vormen terug: een auto, een huis of zelfs een fietser.

Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn uitstekend promotiemateriaal, laat daarom uw sleutelhangers bedrukken met uw logo of naam. Wilt u sleutelhangers bedrukken met uw logo? Dan bent u bij Eurogifts aan het juiste adres.

Laat uw metalen sleutelhangers graveren met uw logo of tekst 

Naast sleutelhangers bedrukken, kunt u ook uw sleutelhangers graveren. Een sleutelhanger graveren is een ideaal relatiegeschenk en tegelijkertijd leuk om aan uw eigen sleutelbos te hangen. Op de sleutelhanger graveren wij uw naam, tekst of logo. Deze gegraveerde sleutelhangers van metaal stralen luxe uit.

Uw metalen sleutelhangers graveren? Dan kunt u bij Eurogifts terecht.

Gegraveerde sleutelhangers: het aanbod 

Het ruime aanbod aan metalen sleutelhangers van Eurogifts kan een voor een voorzien worden van een persoonlijke opdruk. Uw logo of firmanaam op een metalen sleutelhanger gaat jaren mee en nestelt zich zo dagelijks in de gedachten van uw klanten of zakenrelaties.

Naast metalen sleutelhangers vindt u bij Eurogifts ook sleutelhangers met een munt, kunststoffen sleutelhangers, sleutelhangers met een lampje en nog vele andere sleutelhangers.

Vragen over onze gegraveerde sleutelhangers?

Heeft u vragen over onze metalen sleutelhangers of wilt u een metalen sleutelhanger bedrukken met uw logo? Contacteer ons, we helpen u graag bij de keuze van uw sleutelhanger met logo

Vraag het ons via de chat


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »