EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SLEUTELHANGERS METAAL
 
Datum: 27/07/2017
Tijd: 06:57:51

Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Perso methode
Prijs
-

You are here

Sleutelhangers: Sleutelhangers metaal

66 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Sleutelhangers metaal

Relatiegeschenk Sleutelhanger Future Bike
Luxueuze metalen sleutelhanger in een originele vormgeving. Uitgerust met een stevige metalen sleutelring. Geleverd in een geschenkdoosje.
  • Verkrijgbaar in Grijs
VANAF
€ 1,05
Relatiegeschenk Sleutelhanger Auto
TOPARTIKEL
Een blijvende publiciteit en dit volledig GRATIS!!Luxueuze metalen sleutelhanger in een originele vormgeving. Uitgerust met een stevige metalen sleutelring. Geleverd in een luxe geschenkdoosje.
  • Verkrijgbaar in Grijs
VANAF
€ 1,05

Metalen sleutelhangers blinken uit in duurzaamheid en zijn daar bovenop een populair relatiegeschenk. Een ideale combinatie om als bedrijf achter de hand te hebben op een beurs, evenement of tijdens een meeting met een zakenrelatie. Het ruime aanbod in metalen sleutelhangers van EuroGifts kan stuk voor stuk voorzien worden van een persoonlijke opdruk. Uw logo of firmanaam op een metalen sleutelhanger gaat jaren mee en nestelt zich zo dagelijks in de gedachten van uw klanten of zakenrelaties.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van EuroGifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »