Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Inktkleuren
Drukopties
Prijs
-

You are here

Schrijfwaren: Luxe pennen (A-merken)

120 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Luxe pennen (A-merken)

Luxe pennen zoals een Parker pen graveren: stijlvolle branding

In de zakenwereld zijn luxe pennen een symbool voor succes en professionaliteit. Een luxe pen graveren als relatiegeschenk zet dan ook de toon. Een toon die uw merk geen windeieren zullen leggen. En dat is erg belangrijk want met relatiegeschenken breekt of maakt u uw reputatie.

 

Een Parker pen graveren is een slimme investering

Een Parker pen graveren met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst is een stijlvol relatiegeschenk. Parker is immers een welluidende naam en topmerk dat iedereen kent en waardeert.

Uitstekende opties zijn de balpen Parker JotterParker Jotter Steel en de balpen Parker Vector. Deze en andere gegraveerde Parker pennen zoals de Roller Parker Vector, Balpen Parker Urban en Balpen Parker IM zijn absoluut een schot in de roos bij uw klanten, relaties of medewerkers.

Met deze gegraveerde Parker pennen stijgt u zonder twijfel in het aanzien van uw relaties en klanten.

 

Of waarom niet Charles Dickens pennen graveren?

Eurogifts heeft uiteraard nog heel wat andere pennen van a-merken in de aanbieding. Zo hebben we ook luxe pennen van Charles Dickens. De Balpen Legend, Balpen Victorian en Balpen Crown zijn maar enkele van de Charles Dickens pennen uit ons gamma.

 

Pennen graveren is imponeren

Wilt u helemaal uw relaties imponeren, bekijk dan zeker de Balpen Dorrit – geleverd in een geschenkdoosje - en de exclusieve Kalligrafeerset Charles Dickens. Die laatste is een echt topstuk met verschillende knappe accessoires.

Ontdek ook zeker onze Charles Dickens schrijfsets zoals de Schrijfset Victorian en Schrijfset Classico.

 

Verder vindt u bij Eurogifts ook pennen om te graveren van andere a-merken zoals Waterman, Rotring, Cerruti, BIC, Balmain en nog veel meer.

 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback