Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Paraplu's: Stormparaplu's

17 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Stormparaplu's

Stormparaplu’s bedrukken 

De weergoden zijn ons niet altijd even gunstig gezind. Bij hevige regen en wind is een gewone paraplu dan ook onvoldoende. Beter is om uzelf te wapenen met een stormparaplu. Bij Eurogifts kunnen wij stormparaplu’s bedrukken met uw logo of naam, zodat u steeds kan optreden als redder in nood.

 

Stevige stormparaplu’s met uw logo of naam

Een stevige stormparaplu mag in geen enkel huishouden ontbreken. Vergeleken met standaard paraplu’s zijn deze gemaakt van extra sterk materiaal. Een stormparaplu zal dus niet dichtklappen bij hevige wind.

U kan bij ons stormparaplu’s bedrukken in alle soorten en maten. Zo is er de trendy Falcone stormparaplu in blauw of zwart, of de paraplu Windpro in 9 kleuren en met automatische opening.

Of wilt u stormparaplu’s bedrukken die makkelijk overal mee te nemen zijn? Dan hebben we voor u de stormparaplu STORMini. Klein maar dapper als hij is, trotseert deze paraplu rukwinden tot meer dan 80km/u!

Mag het nog wat meer zijn, dan zijn er ook de stormparaplu’s Senz Original. Deze beschermen u tegen rukwinden tot 100km/u en zijn zo vormgegeven dat ze automatisch naar de beste windpositie draaien.

 

Stormparaplu’s als relatiegeschenk 

Door stormparaplu’s te bedrukken met uw logo, toont u dat uw bedrijf van geen kleintje vervaard is. Bedrukte stormparaplu’s vormen dan ook het ideale relatiegeschenk met een krachtige uitstraling.

Meer weten over stormparaplu’s bedrukken? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina of via chat.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »