Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Paraplu's: Standaard paraplu's

34 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Standaard paraplu's

Paraplu’s bedrukken met uw logo

Aan paraplu’s heeft niemand ooit teveel. Een gepersonaliseerde paraplu is dan ook een relatiegeschenk dat steeds dankbaar in ontvangst wordt genomen. Een goede garantie dat uw relatiegeschenk vaak gebruikt zal worden!

Val op in het straatbeeld

Gezien onze regenachtige omstreken, wordt de paraplu doorheen het jaar vaak boven gehaald. Met een paraplu voorzien van uw logo valt u gegarandeerd op in het straatbeeld. Kies voor een opvallend kleurtje, een speciaal formaat of een opmerkelijke boodschap. Het kan allemaal!

Oneindig veel mogelijkheden

Ga voor een klassieke of doorzichtige paraplu met logo of eerder voor een opvallend exemplaar. Zo hebben we heel wat paraplumogelijkheden met kleurrijke accenten, zoals de paraplu Rainbow, paraplu Lucy of paraplu Kris. Daarnaast hebben we ook paraplu’s in speciale formaten, zoals de hartvormige paraplu of de windbestendige paraplu van Senz Smart.

Paraplu met uw logo als relatiegeschenk

Een gepersonaliseerde paraplu is niet alleen ideaal om te geven als relatiegeschenk voor het nieuwe jaar. Plaats uw bedrukte paraplu’s aan de ingang van uw kantoor, zo kunt u op elk regenachtig moment uw business contacten voorzien van een handig geschenk!

Liever iets anders?

Liever een ander model? Kijk dan ook eens naar onze opvouwbare pocket paraplu’s, stormbestendige paraplu’s of prachtige golfparaplu’s. Op zoek naar net dat ietsje meer? Kies dan voor één van onze A-merk paraplu’s voorzien van uw logo.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »