Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Paraplu's: Opvouwbare paraplu's

33 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Opvouwbare paraplu's

Opvouwbare paraplu’s bedrukken: versterk de band met uw relaties

Wist u dat u met een eenvoudig maar kwaliteitsvol item de band met uw relaties versterkt?

Beeld u zich even in: u staat op het punt de deur uit te gaan en twijfelt even om een paraplu mee te nemen omdat men slecht weer voorspelde. Maar u besluit hem toch thuis te laten omdat een grote paraplu nu eenmaal niet erg handig is om voortdurend mee te lopen zeulen. Eens u vertrokken bent, begint het plots pijpenstelen te regenen. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt.

 

Kleine paraplu’s to the rescue

Gelukkig bestaat er zoiets als pocketparaplu’s. Deze kleine paraplu’s hebben zulk handig formaat dat u ze makkelijk overal mee naartoe neemt. Net daarom zijn deze mini paraplu’s ideaal als relatiegeschenk voor uw klanten en relaties die regelmatig onderweg zijn. Handig genoeg om altijd bij te hebben, nuttig genoeg om nooit te verliezen. 

Met gepersonaliseerde, kleine paraplu’s vertelt u uw relaties dat men op u kan rekenen.

 

Mini paraplu’s: heerlijk compact

De opvouwbare paraplu’s van Eurogifts zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. Met hun pocketformaat passen ze in elke tas, terwijl ze dankzij het meegeleverde hoesje geen spullen natmaken.

Over de stevigheid hoeft u zich alvast geen zorgen te maken. Deze kleine paraplu’s zijn lichtgewichten maar werden vervaardigd uit kwaliteitsvol kunststof. En voor echt extreme omstandigheden is er nog de Paraplu Senz Automatic, een van onze extra sterke stormparaplu’s.

 

Meer weten?

Wil u meer weten over onze pocketparaplu’s? Chat met ons! We helpen u graag verder met al uw vragen.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback