Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Paraplu's: Golfparaplu's

7 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Golfparaplu's

Golfparaplu bedrukken

Op zoek naar een handig relatiegeschenk? Met de golfparaplu’s van Eurogifts beschermt u uw relaties tegen weer en wind.

Een golfparaplu bedrukken is maar een kleine stap om uw logo meteen in het straatbeeld te verspreiden, waar iedereen ziet hoe uw merk mensen voor neerslag behoedt. Dat de golfparaplu’s dan ook nog eens van de beste kwaliteit vervaardigd zijn, maakt dat men uw merk ook als kwalitatief hoogwaardig zal percipiëren.

Oorspronkelijk bedoeld als regenscherm bij de golfsport, zijn de golfparaplu’s groter en steviger dan de standaard paraplu’s en houden ze makkelijk tot twee mensen tegelijk droog.

 

Golfparaplu’s van Eurogifts: onbreekbaar

Kijk bijvoorbeeld naar de Paraplu Diana. Deze golfparaplu met diameter van 105 cm is dankzij het uiterst stabiele frame bijna onbreekbaar. De Paraplu Diana is in heel wat aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar en is - net als de Paraplu Automatic - te bedrukken tot op 4 panelen. Ideaal dus voor extra visibiliteit.

 

Extra grote paraplu?

Bent u op zoek naar een écht grote paraplu, dan zit u gebeiteld met de Paraplu Concierge. Deze extra grote golfparaplu heeft een diameter van maar liefst 180 cm en is gemaakt uit sterk fiberglas. Die stevigheid gaat ook op voor de Paraplu Robusta, die 137,5 cm doorsnede meet. 

Ontdek ook onze extra stevige stormparaplu’s en a-merken paraplu’s.

 

Chat met Eurogifts

Hebt u technische vragen over een van onze vele golfparaplu’s of wil u meer weten over hoe een golfparaplu bedrukken de band met uw relaties verbetert?

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback