Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: RFID kaarthouders

3 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord RFID kaarthouders

Bescherm uw bankkaarten met een gepersonaliseerde RFID-kaarthouder

Cash geld behoort meer en meer tot het verleden. We kunnen tegenwoordig bij vrijwel elke zaak met de bankkaart betalen en steeds vaker ook met onze smartphone. Deze trend zien we ook terug bij de keuze van de portefeuille. Zo kiezen mensen steeds vaker voor een kaarthouder: compact en overzichtelijk. De pasjeshouder is dan ook perfect voor het bewaren van al uw kaarten: van klantenkaarten tot debet- en kredietkaarten. 

De risico’s van contactloos betalen

Tegenwoordig worden nieuwe bankkaarten vaak voorzien van de contactloze betaaloptie. Deze optie maakt het leven eenvoudiger, maar brengt ook heel wat risico’s met zich mee. Zo maakt deze betaaloptie digitaal zakkenrollen ook een stuk makkelijker, waarbij dieven simpelweg uw bankkaart kunnen scannen en zo uw kaart ontwaarden. 

 

De anti-skimming oplossing voor uw bankkaarten

Gelukkig bestaat er tegenwoordig iets als de RFID-kaarthouder die u beschermt tegen deze skimming-praktijken. De RFID-kaarthouder voorkomt dat de chip van uw bankkaart gescand kan worden terwijl deze zich in uw broekzak, rugzak of handtas bevindt. Zo bent u steeds gerust wanneer u uw betaalkaarten op zak heeft. 

 

De diverse mogelijkheden van gepersonaliseerde RFID-kaarthouders

Ons assortiment RFID-pasjeshouder zijn beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Kies voor een bedrukte pasjeshouder uit kunstof zoals de Creditcardhouder Protect (RFID) of een polyester-variant als de Beschermetui RFID blocker voor een budgetvriendelijke oplossing. Liever iets meer luxe? Dan is de leren Beschermetui RFID blocker of de aluminium Creditcardhouder Ingenico (RFID) een goede optie. Deze luxueuze alternatieven worden voorzien van een kwalitatieve gravure.

Liever toch wat meer ruimte voor uw cash geld? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment RFID-portefeuilles

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een RFID-kaarthouder met uw logo? Onze experts helpen u met plezier bij uw keuze.

Chat met ons

 
 
 
 

Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback