Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Multifunctionele pennenhouders

10 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Multifunctionele pennenhouders

Multifunctionele pennenhouders bedrukken

Multifunctionele pennenhouders hebben hun plaats meer dan verdiend op elk bureau. Niet alleen zorgen ze voor een net werkblad, ze delen ook belangrijke dagdagelijkse informatie mee of tonen persoonlijke foto’s. Reden genoeg om een pennenhouder te bedrukken en als relatiegeschenk te geven. 

Pennenhouders voor een nette werkplaats

Allerlei soorten pennenhouders

Eurogifts biedt een ruime keuze aan pennenhouders, net zoals de mogelijkheid om pennenhouders te personaliseren met een opdruk van uw logo of firmanaam. Wenst u een multifunctionele pennenhouder die het uur en de datum toont? Of een exemplaar dat men kan personaliseren met foto’s? Bij Eurogifts vindt u het allemaal.

 

De beste manier om gepersonaliseerde pennenhouders te vullen 

Door een gepersonaliseerde pennenhouder te vullen met bedrukte pennen gaat u nog een stapje verder. Uw logo of naam is zo niet enkel goed zichtbaar, maar wordt ook de ganse dag door gebruikt. Bekijk zeker onze promotiepennen of het ruime aanbod aan andere schrijfwaren!

Nog vragen over het bedrukken van pennenhouders?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »