Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Memo- en fotohouders

3 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Memo- en fotohouders

Memo- & fotohouders personaliseren met naam of logo

De werk-privébalans van elke werknemer verdient prioriteit. Want een gelukkige werknemer doet z’n job met volle goesting en dat resulteert in beter, efficiënter werk. Naast flexibele uren, extralegale voordelen en andere benefits, is de sfeer op het werk en de bedrijfscultuur van tel. Alle beetjes helpen.

In dat opzicht is het fijn om een bureau als persoonlijke ruimte in te kleden. Bedienden met families hangen er maar wat graag foto’s van hun gezin of partner. 

 

Versterk de onderlinge band met werknemers en relaties

Het is een uitstekende gelegenheid voor u als werkgever om dat goede gevoel van uw werknemers te stimuleren. Schenk hen een gepersonaliseerde fotohouder. Bedruk met uw logo of hun naam en versterk de onderlinge band.

Hetzelfde geldt voor uw relaties en klanten. Trakteer hen op een persoonlijk kleinigheidje en u zult vast een glimlach verdienen. En u weet wat men zegt over gelukkige klanten.

 

Welk model kies ik?

Kies uit een breed aanbod aan kleuren een tint die bij uw huisstijl past. Zo versterkt u de link met uw merk. De Foto-memoklem Clip, bijvoorbeeld, is een uitstekend voorbeeld. Deze fotohouder met flexibele stalen draadklem is de perfecte eyecatcher voor uw subtiele reclame.

Ook leuk is de Memo/-fotohouder Castillo. Deze met stalen mannetjes versierde fotohouder leent zich perfect tot mooie foto’s van het gezin, familie of vrienden. Het Castillo-model is ook beschikbaar in een kleurenversie.

Mag het wat speelser? Overweeg dan de Robot. Dit leuk figuurtje is ook geschikt voor kinderfoto’s. Daarbovenop is het voorzien van een handig klokje.

 

Het ideale kerstcadeau

Bent u op zoek naar een leuk kerstcadeau voor uw werknemers of relaties? Zoek dan niet verder! Met de Memo-/fotohouder Santa hebt u het ideale geschenk tegen een bescheiden prijs. Voorzie ze met een leuke Kerst- of eindejaarsboodschap en u scoort vast goede punten.

 

Ontvang een gratis digitale proefdruk

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Neem gerust het zekere voor het onzekere en vraag bij uw bestelling een gratis digitale proefdruk aan. Zo weet u perfect wat u mag verwachten en vermijdt u onaangename verrassingen. 

Interesse? Klik op de productpagina (onder het kadertje om het desbetreffende artikel aan het winkelmandje toe te voegen) op ‘Gratis digitale proefdruk aanvragen’.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over het bedrukken van memo- en fotohouders? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback