Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Magneten

18 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Magneten

Dankzij gepersonaliseerde magneten blijft uw naam hangen 

Bent u op zoek naar een origineel en budgetvriendelijk relatiegeschenk waarmee u echt in ‘t oog springt? Kies dan voor bedrukte magneten en zorg ervoor dat uw naam letterlijk en figuurlijk blijft hangen!

 

Eindeloos veel mogelijkheden aan bedrukte magneten 

Gepersonaliseerde magneten zijn een uitstekende keuze als origineel relatiegeschenk. Een geschenk dat met plezier in ontvangst wordt genomen en erg handig is in gebruik. Zo valt uw bedrijf steeds op bij het kijken naar foto’s, belangrijke documenten, reminders, en nog veel meer die omhoog worden gehouden door uw magneet.  

 

Dankzij de Magneet Flexi Promo kunt u uw magneten tot in het detail laten personaliseren in verschillende formaten. Maak reclame met magneten in de vorm van uw producten, uw logo of een opvallende boodschap, de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kunt u ook kiezen uit magneten in standaardvormen, zoals de klassieke ronde of vierkante magneten. Of kies voor een magneet met een originele twist in de vorm van een boodschappenlijstje: niet alleen leuk, maar ook erg handig! 

 

Vermijd verrassingen en vraag uw gratis staal of proefdruk aan

Bent u er nog niet helemaal uit welke magneet het beste past bij uw bedrijf? Vraag dan een gratis staal aan! Zo kunt u meteen zien of de magneet past binnen uw verwachtingen. 

Hoe werkt het? 

  1. Neem contact op met onze klantendienst.
  2. Na de aanvraag wordt de staal naar u opgestuurd.
  3. Wanneer u de staal ontvangt, dient u deze te betalen bij ontvangst.
  4. Indien we de staal binnen de 14 dagen opnieuw in haar originele staat mogen ontvangen, wordt de staal aan u gecrediteerd.


Daarbovenop kunt u ook steeds een gratis digitale proefdruk aanvragen. Zo heeft u reeds een idee hoe uw logo of boodschap er zal uitzien op de door u gekozen magneet. Dit kan eenvoudig via de productpagina onder ‘Vraag hier uw gratis proefdruk aan’.

 

Heeft u een vraag over de drukmogelijkheden van onze magneten? 

Wilt u advies over de drukmogelijkheden van onze magneten of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij helpen u met plezier verder. 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »