Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Kantoor: Creditcard- en visitekaartjeshouders

24 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Creditcard- en visitekaartjeshouders

Visitekaartjeshouders en kaarthouders: steeds alles bij de hand

Een visitekaartjeshouder en een creditcardhouder vormen een ideaal en professioneel ogend personeels- en relatiegeschenk. Zorg daarom voor een uniforme huisstijl bij al uw medewerkers, zowel binnen het bedrijf als erbuiten, en laat uw logo bedrukken op onze stijlvolle visitekaartjeshouders. Ook voor een gepersonaliseerde kaarthouder kunt u bij Eurogifts terecht.

 

Professioneel en fashionable met een visitekaartjeshouder

Bescherm uw visitekaartjes stijlvol in een visitekaartjeshouder. Bij Eurogifts geven wij u zelfs de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf in de visitekaartjeshouder te graveren. In ons aanbod vindt u tal van visitekaartjeshouders. Zo hebben wij bijvoorbeeld een metalen visitekaartjeshouder, zoals de visitekaartjeshouder Color, of een luxueuze lederen visitekaartjeshouder Orlando. Wilt u uw visitekaartjeshouder bedrukken met logo? Dan is de visitekaartjeshouder Accordeo hiervoor het meest geschikt.

 

Een kaarthouder draagt zorg voor al uw kaartjes

Er is geen enkele portefeuille waarin er voldoende ruimte is voor al uw klanten- en kredietkaarten. De oplossing hiervoor is niet ver te zoeken: een kaarthouder. In een kaarthouder ziet u eenvoudig welke kaart waar zit dankzij de insteekvakjes. Onze kaarthouder Leather is een lederen houder waarin u 12 kaarten kwijt kunt. Met de kaarthouder Phonecard heeft u altijd alles bij de hand, deze kaarthouder kunt u namelijk op uw smartphone bevestigen. Kaarthouders bedrukken met uw logo of naam gebeurt aan de buitenzijde.


Creditcardhouder: de oplossing voor kaarten die nooit meer buigen

In een creditcardhouder bergt u al uw kredietkaarten op een veilige manier op. Creditcardhouders zijn ideaal als promotiemateriaal op beurzen. Met de creditcardhouder Anti-Skimming zijn uw bankkaarten extra beschermd want dankzij een speciale laag kunnen de gegevens niet gekopieerd worden. Verkiest u eerder een klassiek model, dan is de creditcardhouder Frosty een leuk weggevertje. Creditcardhouders bedrukken met logo is mogelijk in tal van kleuren.

Ook met dit promotiemateriaal zet u uw onderneming op de kaart!

 

Vragen over onze visitekaartjeshouder of andere kaarthouders?

Heeft u vragen over onze kaarthouders of wilt u een visitekaartjeshouder graveren? Contacteer ons, we helpen u met plezier verder.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback