Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Huishouden: Drinkbekers

23 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Drinkbekers

Drinkbekers bedrukken met uw naam of logo

Bent u op zoek naar een praktisch relatiegeschenk dat uw relaties zeker kunnen gebruiken? Of naar een promotieartikel dat subtiel en tegelijk zeer effectief is? Dan zit u goed met gepersonaliseerde drinkbekers. Iedereen gebruikt ze, ze worden overal mee naartoe genomen, en uw naam of logo komt mooi in de kijker te staan - zonder opdringerig te zijn.

Waar en wanneer worden gepersonaliseerde drinkbekers gebruikt?

U kunt drinkbekers laten bedrukken voor de meest uiteenlopende situaties. Denk aan kartonnen drinkbekers met uw naam of logo die gebruikt worden tijdens events, festivals of bedrijfsfeestjes; of aan stevige kunststof thermosbekers die hergebruikt worden door uw relaties of werknemers, op kantoor en ver daarbuiten. In het uitgebreide assortiment van Eurogifts vindt u een drinkbeker voor elke gelegenheid!

Drinkbekers bedrukken met oog voor het milieu

Kiest u ervoor om drinkbekers te bedrukken bij Eurogifts, dan maakt u een duurzame keuze. Onze papieren drinkbekers worden vervaardigd uit karton dat het FSC-keurmerk draagt. Dit garandeert een herkomst uit verantwoord beheerde bossen en/of recyclage. De herbruikbare kunststof drinkbekers dragen op hun beurt bij aan het verkleinen van de afvalberg. Gedaan met plastic flesjes, de gepersonaliseerde drinkbekers met uw naam of logo gaan voortaan overal mee naartoe!

Een kleine investering met een grote verspreiding

Of u nu reclame wilt maken tijdens een event, een nuttig relatiegeschenk wilt geven aan uw klanten, of de uitstraling van uw merk wilt versterken binnen uw bedrijf: gepersonaliseerde drinkbekers zijn het perfecte geschenk voor elke doelgroep. Een drinkbeker bedrukken is bovendien slechts een kleine investering die zorgt voor een grote verspreiding van uw naam of logo.

Wilt u meer weten over ons assortiment of heeft u vragen over het bedrukken van drinkbekers? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback