Verfijn uw selectie

Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Huishouden: Brooddozen & lunchboxen

23 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Brooddozen & lunchboxen

Brooddozen met naam: wees aanwezig op het hoogtepunt van de dag

Wie kijkt op een school- of werkdag niet uit naar die deugddoende lunchpauze? Het is het moment waarop we verse krachten opdoen met lekkere boterhammetjes of, als je gelukt hebt, een warme maaltijd. Het is precies dat moment waarop u mooi inspeelt met brooddozen met naam.

Brooddozen bedrukken met de naam of het logo van uw onderneming verbindt uw merk met dit welgekomen pauzemoment. Omdat de lunch de dag mooi in tweeën breekt, kan men er daarna weer stevig tegenaan. Een erg handig geschenk voor uw werknemers of leuke attentie voor uw relaties dus.

 

Ecologisch verantwoorde lunchpakketjes? Geen probleem met deze bedrukte brooddozen!

En dat is nog niet alles. Er is namelijk nog een brede groep die u met gepersonaliseerde brooddozen eenvoudig bereikt, namelijk via hun teerbeminde kroost! Bedruk brooddozen met naam voor uw relaties en klanten, zodat deze hun kinderen met een knappe brooddoos naar school kunnen sturen.

Deze kwaliteitsvolle brooddozen zijn ook ideaal voor scholen die de ecologische voetafdruk van hun leerlingen willen verkleinen, want zo kunnen de lunchpakketjes gewikkeld in zilverpapier immers ingewisseld worden voor een milieuvriendelijke broodtrommel met naam.

  

Brooddozen bedrukken met naam: een gezonde lunch voor iedereen

In ons gamma vindt u enkele uitstekende exemplaren die de lunch lekker vers houden. Er zijn brooddozen met naam of logo in verschillende formaten en kleuren. Onze XL-versies zijn ideaal voor volwassenen, terwijl er voor de jongsten extra kleine formaten beschikbaar zijn.

Bekijk ook zeker de Bewaardoos Apple, waar men appeltjes voor de dorst ongeschonden uithaalt. Bedruk deze lunchboxen met uw logo en toon uw relaties dat u begaan bent met hun gezondheid!

 

Meer weten?

Hebt u nog vragen over onze brooddozen? Contacteer ons en we helpen u met plezier op weg.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback