Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Huishouden: Bedrukte brooddozen en lunchdozen met naam en logo

19 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Bedrukte brooddozen en lunchdozen met naam en logo

Wie kijkt op een school- of werkdag niet uit naar die deugddoende middagpauze? Het moment bij uitstek om nieuwe krachten op te doen en een babbeltje te slaan met elkaar. Liefst geniet u op zo’n moment van een goed bewaarde lunch, meegenomen in een degelijke brooddoos. Zo blijft alles mooi vers! Hier kunt u als onderneming perfect op inspelen door te kiezen voor een brooddoos met naam  als relatiegeschenk.

Een lunchbox bedrukken met foto en tekst zoals uw naam of logo verbindt uw merk met het meest welgekomen pauzemoment van de dag. Een erg handig geschenk voor uw werknemers of relaties én tegelijkertijd een slimme manier om uw merk extra in de kijker te zetten.

Ecologisch verantwoord lunchpakket? Geen probleem met onze gepersonaliseerde brooddozen!

Naast uw werknemers is er natuurlijk nog een brede groep die u met gepersonaliseerde brooddozen eenvoudig bereikt; hun teerbeminde kroost! Bedruk brooddozen met naam niet per se voor uw relaties zelf, maar wel voor hun kinderen. Zo stuurt u ook hen met een knappe brooddoos naar school én tovert u een lach op heel wat gezichten.

Staat u zelf aan het roer van een school? Bedenk dan dat een kwaliteitsvolle brooddozen ook ideaal zijn om de ecologische voetafdruk van de leerlingen te verkleinen. Lunchpakketjes gewikkeld in zilverpapier kunnen zo immers ingewisseld worden voor een milieuvriendelijke broodtrommel met naam. De planeet is u alvast dankbaar!

Brooddozen met logo of naam? U bepaalt het helemaal zelf.

In ons gamma vindt u uitstekende exemplaren die de lunch lekker vers houden. Er zijn brooddozen met naam of logo in verschillende kleuren en formaten. De extra grote versies zijn ideaal voor volwassenen, terwijl er voor de jongsten kleine formaten beschikbaar zijn.

Bekijk ook zeker de Apple Bewaardoos, waar u appeltjes voor de dorst ongeschonden uithaalt. Bedruk deze gerust met uw logo en toon dat u begaan bent met de gezondheid van uw klanten, schoolgangers of partners!

Meer weten?

Hebt u nog vragen over onze brooddozen? Contacteer ons en we helpen u met plezier op weg.

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »