Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums: Geldbeugels / sleutelbeursjes

16 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Geldbeugels / sleutelbeursjes

Creëer meerwaarde met bedrukte geldbeugels en sleutelbeursjes

Geldbeugels en sleutelbeurzen kennen al heel lang hun weg naar de broekzakken en tassen van zowel kinderen als volwassenen. Ze zijn een handig opbergmiddel voor schurende sleutels of rammelend wisselgeld, en dus erg praktische hebbedingetjes. Dit maakt van bedrukte geldbeugels of sleutelbeursjes ook het ideale promotiemateriaal.

 

Een bedrukte geldbeugel voor elke situatie 

Een bedrukte geldbeugel of gepersonaliseerde portemonnee voorkomt een lange zoektocht naar gepast geld bij de bakker, of houdt het zakgeld van uw bengel mooi op één plaats tijdens een schooluitstap. Of wat dacht u van een stevig polsbeursje? Vooral de sport- en festivalfanaten zullen blij zijn met dit soort bedrukte geldbeugel.

 

Een sleuteletui bedrukken als promotiemateriaal

Sleutelbeurzen doen net hetzelfde als geldbeugels, maar dan voor die kleine, weinig gebruikte sleutels zoals die van uw fietsslot of brievenbus. Twijfel daarom niet en laat een sleuteletui bedrukken met uw logo of naam. Uw klanten en zakenrelaties zullen ongelooflijk blij zijn met dit kleine geschenk, en uw organisatie of bedrijf geniet extra publiciteit.

Hun praktische nut maakt van onze bedrukte geldbeugels en sleutelbeursjes de geknipte relatiegeschenken. Heeft u nog een vraag over dit promotiemateriaal? Aarzel dan niet en chat met ons.

 

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback