Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Gadgets & Premiums

461 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Gadgets & Premiums

Relatiegeschenken zijn een leuke manier om uw merk top-of-mind te krijgen bij uw klanten en relaties. Dat gevoel wordt nog versterkt wanneer u kan uitpakken met premiums of originele gadgets als relatiegeschenk. Eurogifts heeft een ruim gamma aan originele relatiegeschenken in de aanbieding. We zetten graag de meest originele gadgets en premiums voor u in de kijker.

Pages

Originele gadgets en premiums als relatiegeschenk

 

Premiums om van te snoepen

Stel u voor dat u de straat op zou trekken met een doos vol gratis zakjes snoep of muntjes. U gelooft ons vast als we stellen dat u niet de minste moeite zou moeten doen om alles snel uit te delen aan voorbijgangers.

Dat is ook gewoon de kracht van premiums. Het zijn items die ofwel erg lekker, ofwel gewoon nuttig zijn voor de gemiddelde mens. Premiums bedrukken, zoals het Mintdoosje Click-clack promo, de Peppermintjes Roll en de Snoepjes Gummie, is inspelen op dat grote voordeel. Snoepgoed en muntjes bedrukken is bijna een garantie op commercieel succes.

Een extra tip: Snoepjes doen het ook steevast goed bij de kinderen van relaties en klanten. Hetzelfde gaat trouwens op voor onze partyballons zoals de Reclameballons Pastel en magneten zoals het Magneet Yakari, met notitieblokje van 40 pagina's en houten potlood inbegrepen!

 

Originele gadgets bedrukken voor originele branding

Natuurlijk moet een gepersonaliseerd gadget niet noodzakelijk eetbaar zijn om indruk te maken. Als uw originele gadgets nuttig of leuk zijn, is het vaak al voldoende om op een originele manier aan uw branding te werken.

U zal uw relaties of klanten zeker verrassen met een bedrukte Anti-stress bal of een van onze andere antistressartikelen

Of wat dacht u van de Flesopener Cervez of Birra? Al onze flesopeners kan u bedrukken om er zo echt originele gadgets van te maken. Zeker even handig zijn onze lanyards. Zowel de Lanyard Safety als de Lanyard Active zijn in heel wat kleuren verkrijgbaar.

 

200+ gepersonaliseerde gadgets

We hebben nog meer tips uit de meer dan 200 gepersonaliseerde gadgets en premiums.

De sleuteletuis Arras en Pisa zijn handige beursjes om sleutels en kleingeld samen in te bewaren. Zo hebt u meer ruimte in uw broekzakken voor uw telefoon.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »