Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Drinkwaren

347 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Drinkwaren

Meer zichtbaarheid creëren voor uw merk? Dan is gepersonaliseerd drinkgerei misschien niet het eerste dat in u opkomt. Toch zijn bedrukte drinkwaren met uw logo de ideale manier om uw merk meer in ‘t oog te laten springen. Van drinkflessen en sportbidons tot mokken en glazen, u vindt bij Eurogifts een uitgebreid aanbod drinkwaren.

Pages

Gepersonaliseerde drinkwaren

 

Vergroot uw merkbekendheid met ecologisch drinkgerei

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. En dat zien we ook in de stijgende populariteit van drinkflessen, koffiebekers en sportbidons. Door te kiezen voor drinkwaren als gepersonaliseerde relatiegeschenk, versterkt u de ecologische uitstraling van uw organisatie. Bovendien verhoogt u de kans dat dit gadget effectief gebruikt zal worden en niet ergens achteraan in de kast belandt.

 

Ecologische alternatieven op uw events

Bent u op zoek naar een ecologisch alternatief voor conferenties, beurzen of andere evenementen? Dan zijn eco-mokken, bedrukte water-, bier- of wijnglazen een uitstekende keuze. Verder zal de opkuis van uw event ook vlotter verlopen.

 

Verhoog de samenhorigheid op de werkvloer

Wilt u de ecologische voetafdruk van uw werknemers verlagen? Of bent u op zoek naar een goed alternatief voor de eeuwige afwas op de werkvloer? Dan zijn drinkflessen met uw logo een goed alternatief. Bovendien verhogen gepersonaliseerde gadgets de samenhorigheid en zijn ze ideaal voor aankomende teambuildingactiviteiten

Daarnaast zijn bedrukte drinkflessen ideaal om uw personeel aan te moedigen om voldoende water te drinken.

 

Helemaal inspelen op de duurzaamheidstrend? 

Kies dan voor de populaire drinkflessen van Dopper. Dankzij hun handige en moderne design zijn ze erg geliefd bij zowel (potentiële) klanten als werknemers. Tijdens de zomermaanden zijn de infuserflessen dan weer ideaal voor een fruitige verfrissing.

Meer weten over de opties in ons gamma drinkflessen met logo?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback