Verfijn uw selectie

Kleuren
Geslachten
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Branches: Transport

24 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Transport

De ideale relatiegeschenken voor de transportsector

De transportsector is enorm divers: chauffeurs met verschillende achtergronden en leeftijden, planners, logistiek verantwoordelijken,...  Iedereen heeft zo wel zijn eigen voorkeuren als het op geschenken aankomt. Deze diversiteit maakt een relatiegeschenk voor de transportsector kiezen een zware opgave. Bent u nog op zoek naar een leuke cadeautip? Dit zijn alvast onze aanraders.  

 

Kies voor het meest gebruikte relatiegeschenk in transport

Iedereen in de transportsector heeft nood aan een fluohesje: uw werknemers vallen goed op en ongelukken worden zo vermeden. Dus waarom zou u deze hesjes dan niet voorzien van uw eigen logo? Door een fluohesje te bedrukken zorg je dus niet alleen voor extra veiligheid, maar ook voor extra visibiliteit voor uw merk. Dit maakt van een bedrukt fluohesje het ideale relatiegeschenk voor de transportsector.

Bent u niet zo'n grote fan van de standaard, gele fluohesjes? Geen enkel probleem! Oranje hesjes, rode hesjes, blauwe hesjes… De keuze is aan u. Bij ons heeft u een keuze uit een tiental verschillende kleuren. Zo kan u zelfs de kleur van het hesje perfect afstemmen op uw merk.

 

Ijskrabbers, parkeerschijven… Het zijn allemaal leuke relatiegeschenken voor de transportsector

Liet u reeds een fluohesje bedrukken en bent u op zoek naar iets anders? Waarom kiest u dan niet voor een bedrukte ijskrabber? In de wintermaanden zijn ze absoluut onmisbaar, zowel voor uw chauffeurs als uw pendelend personeel. Een parkeerschijf is ook een absolute klassieker. Iedereen moet ze wel eens leggen en op deze manier ligt ook uw logo mooi achter de voorruit te pronken. Daarom zijn ze één van de favoriete relatiegeschenken van de transportsector!

Wilt u het toch wat moderner aanpakken? Dan raden wij een bedrukte powerbank aan. Zo kunnen uw werknemers hun smartphone steeds op een eenvoudige manier opladen. Gedaan met onbereikbare chauffeurs! Een powerbank wordt nog steeds gezien als een luxueus relatiegeschenk. Uw werknemers zullen dit cadeau zeker weten te appreciëren.  Bovendien gebruiken ze dit artikel misschien ook buiten de uren, wat u nog meer merkvisibiliteit oplevert.

 

Vragen over onze relatiegeschenken voor de transportsector?

Hebt u vragen over een van onze producten of kan u extra inspiratie gebruiken?

Chat met ons


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback