Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Secretaressedag

104 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Secretaressedag

Een origineel Secretaressedag cadeau als teken van appreciatie

Het is misschien niet meteen een nationale feestdag, maar Secretaressedag is – zeker in de bedrijfswereld – een fijn moment voor alle vrouwen en mannen die de werkdagen van hun oversten een stuk gestructureerder en makkelijker maken. 

Secretaressedag is dan ook dé kans voor uw relaties – en uzelf – om appreciatie te tonen. Wilt u uw relaties helpen bij het kiezen van een geschikt Secretaressedag cadeau, dan geven wij u alvast een aantal tips.

 

Een cadeau voor uw secretaresse om het werk te verlichten

De dagplanning van een secretaresse kan enorm druk zijn, maar het notitieboekje Happy zal elke keer opnieuw een lach op haar gezicht toveren – zelfs op chaotische momenten. 

Of wat dacht u van zelfklevende memoblaadjes als Secretaressedag cadeau? Enorm handig om al die meetings en afspraken te memoriseren, én om tegelijk uw merk in de kijker te plaatsen. 

Een origineel geschenk voor Secretaressedag is dan weer onze markeerstift Flower -  een moderne interpretatie van het klassieke boeketje bloemen! 

Meer ideeën voor een praktisch cadeau voor uw secretaresse kan u opdoen in onze rubriek met kantoorartikelen.

 

Niet alleen werkgerelateerde zaken zijn een leuk geschenk voor Secretaressedag 

Naast deze werkgerelateerde artikelen heeft u de keuze uit een ruime waaier aan andere opties voor een Secretaressedag cadeau. 

Snuister eens door ons aanbod van manicure sets, kies een compact spiegeltje om te laten bedrukken (een vrouw draagt immers te allen tijde een spiegel in haar handtas!), of ga voor een ludiek Secretaressedag cadeau en schenk een anti-stress gadget

Wie dat wil, kan zijn of haar secretaresse ook een extra duwtje in de rug geven met een bedrukte powerbank. Dankzij dit krachtige toestelletje als cadeau zal ze altijd en overal beschikken over de nodige power!

 

Een geschenk voor Secretaressedag – een unieke kans!

Zorg ervoor dat uw relaties Secretaressedag niet zomaar laten passeren, maar geef hen verschillende mogelijkheden voor een geschikt cadeau voor hun secretaresse

Bedrukt met uw naam of logo is dit Secretaressedag cadeau de perfecte manier om uw organisatie positief in de kijker te zetten.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback