Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Geslachten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Open Bedrijvendag

115 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag

Elk jaar in oktober is er weer de Open Bedrijvendag. Stel jij je bedrijf ook weer open voor het grote publiek? Laat dan een sterke indruk na op je bezoekers met bedrukt promotiemateriaal!

Mensen zijn dol op gratis spullen. Wil je toch iets speciaals doen voor Open Bedrijvendag? Geef ze dan iets wat ook nuttig is. Enkele tips:

Vurig enthousiast

Of je nu rookt of een gezellige sfeer wilt scheppen met wat kaarslicht, aanstekers bedrukken en ze uitdelen is een uitstekend idee. Een vuurtje – of dus bedrukte aanstekers - bij de hand hebben is altijd handig. Dat zullen je gasten zeker appreciëren.

Handige pennen

We werken dan wel allemaal met de computer, snel iets willen noteren is schering en inslag. Even vaak vind je dan niet meteen een pen en dat is frustrerend. Met de bedrukte pennen van Eurogifts is dat verleden tijd. Toch zeker voor de gelukkigen die met een bedrukte pen in de hand jouw bedrijf bezoeken op Open Bedrijvendag!

Muntjes met logo, da’s aangenaam

Veel bezoekers ontmoeten zelf regelmatig zakenrelaties op wie ze een goede indruk willen maken. Hebben ze niet bepaald tijd te veel, dan is het erg prettig als ze nog even de adem kunnen verfrissen met een muntje of snoepje. 

Muntjes met logo zijn daarom een absoluut schot in de roos. In je vest, op je bureau of in de auto, de muntjes met logo zijn er wanneer je ze nodig hebt. Wat dacht je van de Peppermintjes Roll of Mintdoosje Clic Clac promo met gratis personalisatie?

Bedrukte lolly’s, opgewekte kinderen

Nu we toch aan het snoepen zijn, een lolly met naam is een schitterend alternatief. De bezoekers van de Open Bedrijvendag hebben je logo of bedrijfsnaam gezien en met een lolly met naam – zoals de Lolly Promo of Rondo - komen ze met iets leuks thuis voor de kinderen. Iedereen wint!


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback