Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Maten
Materiaal
Perso methode
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Jobbeurs

123 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Jobbeurs

Deze beurs benodigdheden maken uw merk top-of-mind bij bezoekers

 
Staat u binnenkort met uw bedrijf op een (job)beurs, dan zorgt u er met de juiste beurs benodigdheden voor dat het ook voor uw merk een topdag wordt.

 

Welke benodigdheden voor de beurs?

Wanneer u op de jobbeurs staat, wilt u potentiële werknemers aantrekken. Maar u wilt vooral dat ze op een positieve manier aan uw bedrijf terugdenken. Maar hoe zorgt u hier het beste voor?

Wat dacht u van leuke bedrukte kantoorartikelen met uw logo erop of gepersonaliseerd snoep?

 

Bedrukte kantoorartikelen helpen bezoekers op weg

Jobbeursbezoekers nemen graag notities doorheen de dag. U doet er goed aan hen een handje te helpen door ze bedrukte pennen en bedrukte notitieblokken cadeau te doen. Deze benodigdheden komen zeker van pas op de beurs: Notitieblokken FSC A6, Notitieboekje Ecocriture of Notitieboekje Stickycolor. Verder raden we deze balpennen aan: Balpen S30 Color, Balpen Ducal Color of Balpen Cardiff silver.

 

Ook deze bedrukte promotieartikelen bezorgen u een goede naam

U kan bij ons nog veel meer bedrukte promotieartikelen vinden waarmee u zeker zal scoren bij uw bezoekers. Zo kan u een bedrukte USB stick kopen, denk maar aan de USB stick Slide Basic. Of wilt u zelf de vorm en kleuren van uw USB stick bepalen? Dan kan dit met de USB stick PVC Promo.

Of wat dacht u van een bedrukte rekenmachine? De Calculator Creditsolar is zo groot als een credit card waardoor het makkelijk mee te nemen is in een handtas of werktas waardoor u een groot publiek bereikt.

Anderzijds kan u ook kiezen om een Calculator City of een Calculator Addito te bestellen. Deze worden dagelijks gebruikt op kantoor, waardoor uw bezoekers nog vaak aan uw bedrijf zullen terugdenken.

 

Met gepersonaliseerd snoep verspreidt uw logo zich als een lopend vuurtje

Het is ook altijd interessant om snoep met naam of logo aan te bieden op uw stand. De bezoekers nemen dit mee en delen uit aan collega’s en familie, waardoor u ook hiermee een groot publiek bereikt.

Een echte aanrader is het Mintdoosje Click-Clack promo. Maar ook het Mintdoosje Recto Mini of het Mintdoosje Promoclick zijn aanraders.

 

Bent u dus op zoek naar bedrukte kantoorartikelen, gepersonaliseerd snoep of hebt u vragen? Contacteer ons en wij helpen u met veel plezier verder. 


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback