Verfijn uw selectie

Merken
Kleuren
Materiaal
Perso methode
Capaciteiten
Drukopties
Prijs
-

You are here

Beurzen en events: Dag van de Ondernemer

23 relatiegeschenken gevonden voor het trefwoord Dag van de Ondernemer

Relatiegeschenken voor Dag van de Ondernemer

Op Dag van de Ondernemer, elke derde vrijdag van november, worden ondernemers bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen van hun ondernemerschap. Bent u op zoek naar relatiegeschenken voor Dag van de Ondernemer? In onze collectie vindt u tal van originele geschenken zoals powerbanks, notitieblokken, stressballen en reissets. Deze kunt u laten personaliseren met uw logo of bedrijfsnaam.  

 

Een bedrukte powerbank als relatiegeschenk

Als ondernemer moet u dagelijks permanent bereikbaar zijn. Door het intensieve gebruik van onze smartphones gaat de batterij niet lang mee. Een powerbank als relatiegeschenk is hiervoor de beste oplossing. Nooit meer een lege batterij dankzij een bedrukte powerbank

 

Ondernemers en een notitieboekje: een gouden combinatie

Schrijven is voor ondernemers erg belangrijk. Vaak hebben ze een drukke agenda waaruit vele nieuwe ideeën volgen. U kan een notitieboek laten bedrukken om deze plannen in vast te leggen. Een goede stimulans hiervoor is door pennen te bedrukken. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een van onze promotiepennen of voor een volledige schrijfset. Onze bedrukte notitieblokken vindt u onder “Kantoor”.


Ondernemers drinken koffie uit een bedrukte mok

Een dagelijkse mok koffie heeft goud in de mond. Een gepersonaliseerde mok is een leuk cadeau om weg te geven. Koffie zorgt voor de energie en de bedrukte mokken voor de glimlach. Telkens wanneer zij een kopje koffie drinken uit uw gepersonaliseerde mok zullen ze terugdenken aan de leukste Dag van de Ondernemer én aan uw bedrijf.

 

Steeds goed voorzien onderweg

Dankzij ons assortiment van bedrukte paraplu’s en reissets zullen de ondernemers steeds met een gerust hart de deur uit kunnen. Tijdens een zakelijke trip is een reisset een onmisbare metgezel. Maar ook met een bedrukte paraplu geraken ze steeds op een comfortabele manier naar hun geplande meetings.

 

Neem de stress weg met een bedrukte stressbal

Stress: het komt vaker voor dan we zouden willen. Gevreesde burn-outs blijven langer weg bij het regelmatig gebruik van een bedrukte stressbal. Laat anti-stress artikelen zoals stressballen bedrukken met uw logo, naam of zelfs een persoonlijke boodschap.

 

Vragen over geschenken voor ondernemers?

Heeft u nog een vraag over onze gepersonaliseerde geschenken voor ondernemers, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.


Ontdek nu ook de laatste promoties in onze digibrochure
Blader online door onze digibrochure en ontdek de meest voordelige acties van Eurogifts. Dat zijn diverse bladzijden topproducten met unieke promoties en gratis afwerkingen. Kies uw relatiegeschenk of promotieartikel met de beste kwaliteit én de scherpste prijs.
Bekijk nu onze digibrochure »

feedback